për Lesley Sheridan

Lesley Sheridan është një redaktor asistent dhe shkrimtar kontribuar për Lovett Botime. Ajo është themelues i Gold dhe vajzë dhe është një mom në gjashtë macet shpëtimit dhe një qen.

Faqja e internetit: http://goldandgirl.tumblr.com/


Archives Author: Lesley Sheridan


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2019 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio