për Nick Boothman

Si një ish-modës dhe reklamat fotograf ndërkombëtar, Nick Boothman kaluar më shumë se 20 vjet duke studiuar se si njerëzit të lidhë, krijimin e besimit, dhe të komunikojnë. Ai ka punuar në një fushë ku njerëzit vendosur se si ata mendonin në lidhje me njëri-tjetrin në një kohë të shkurtër. Sot, New York Times e quan atë "një nga ekspertët kryesorë në ballë për ballë komunikimit në botë," Magazine Economist e quan "me të vërtetë frymëzues," dhe Good Morning America thotë, "Libri i tij është bible im."Archives Author: Nick Boothman


Mbrapsht në krye ↑
  • Interesant


© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio