për Steve Nakamoto

Steve është një ish-instruktor marrëdhëniet njerëzore për Dale Carnegie & Associates dhe NLP zhvillimi personal trainer për ekspert motivues Tony Robbins. Ai ka shfaqur në më shumë se 220 radio dhe TV tregon flisni, duke përfshirë NBC-së “Gjysma tjetër.” Steve aktualisht shërben si ekspert dating / marrëdhënie në iVillage.com-së “Pyetni z. Përgjigjja Man” Online bord diskutim. Vizito faqen e internetit e tij për këshilla më të çuditshëm në www.MenAreLikeFish.comArchives Author: Steve NakamotoMbrapsht në krye ↑

© Copyright 2018 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio