për Veranda Hillard

Veranda është një profesionist të shëndetit mendor, Autori psikologjike fiction, vetëshpallur DIYer dhe dashnor i të gjitha gjërave mjaft. Kur Veranda nuk është duke punuar me pacientët të cilët po luftojnë sëmundje mendore ose me shkrim në lidhje me tema të lidhura me shëndetin mendor, ajo është duke shijuar një shumëllojshmëri të muzikës dhe duke u përpjekur jashtë recetave të reja. Veranda është një autor fiction nën pseudonimin Randy Charles. Ajo është më aktive nën këtë emër, ku ju mund të gjeni të saj në internet.

Faqja e internetit: http://randy-charles.com


Archives Author: Veranda HillardMbrapsht në krye ↑

© Copyright 2018 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio