Mund të ushqimit Bëni çdo nxënës marrëdhënie më të mirë?

Rifreskimi i fundit: nëntor. 25 2020 | 2 min lexuar

Rewind përsëri në klasë shkencës shkollës publike, kur të mësuar nevojat themelore të jetës.

Kokat tona u mbushën me njohuri mbi mënyrën se si ne si qenie njerëzore të kërkojnë një furnizim konstant të ajrit, ujë dhe ushqim për të mbijetuar. I sigurt, ajrit dhe ujit janë të rëndësishme, por për shumë nga lloji tim një kërkesë jetike që me të vërtetë qëndron jashtë është ushqim. Ajo mund të jetë se unë jam një 18 vjeçar mashkull i cili nganjëherë mendon për pasionin e tij kryesor si hahet, por në fushën e studentëve të ushqimit mban pushtet të madh.

Ushqimi që na bën të pasur në përmbushjen ende paratë e thyen, ushqim sjell shokët së bashku, ushqimi është shkak për festë e përditshme dhe mund të bëjë ndonjë lidhje të studentëve më të mirë.

Më lejoni të shpjegoj ...

Unë nuk jam një historian i njohur, por unë jam goxha i sigurt se që nga fillimi i kohës, Marrëdhëniet kanë qenë të nxitur dhe kanë lulëzuar për shkak të ushqimit.

Cavemen dhe cavewomen lidhura mbi bukur mun-lit darka e ketri i pjekur dhe arra. Epoka Viking përbëhej nga kohë të cilësisë në mes të dashuruar duke u përbashkëta gjatë festave të përzemërt. Sot, madje duke shkuar jashtë për një datë kafe ndoshta do të përfshijë një lloj të ushqimit. Ju merrni pikë.

Në fushën e studentëve, ushqim ende mban këtë pozicion të famës të madhe në marrëdhëniet.

Pizza mund të përfaqësojnë më të gjithanshëm dhe me ndikim marrëdhënie krijuesi i të gjitha kohërave. Vështirë se ndonjëherë do një vajzë thonë se nuk ka për të një datë të bukur pica (sidomos nëse është me një djalë nicer). gjeste të thjeshta si urdhërimin ose duke shkuar për një shëtitje e bukur në qendër të qytetit në vendin e pica do të bëjë ndonjë marrëdhënie të lulëzojnë.

Çdo gjë është bërë vetëm në mënyrë shumë më të lehtë me ushqim.

Nëse kjo është data juaj e parë apo data të njëzetë, nëse ajo përfshin ushqimin që ju dhe partneri juaj të dy të gëzojnë pastaj biseda do të rrjedhë më të mirë, buzëqesh do të jetë më e ndritur, barqet tuaja më të plotë të lumturisë dhe më shumë gjasa lidhja juaj do të ketë mbarësi.

Nëse jetoni në një shtëpi me një stufë të punës, furrë, ai që thotë dolli, mikrovalë ose ngrohje llambë atëherë ju gjithashtu mund të marrin pjesë në këtë marrëdhënie forcimin. Duke gatim ushqimi bashku, ose marrë kthehet për të përgatitur një përhapje të bukur për tjera të rëndësishme tuaj do të jetë një kohë fun dhe t'ju sjellë më afër së bashku (edhe nëse aftësitë tuaja gatim janë të ardhshëm për asnjë ... KD është ende ushqim).

Kjo na sjell në jetën e qëndrimit. Nuk është një gjë e bukur që të gjithë studentët të cilët kanë një plan vakt do të kuptojnë. Me një drejtkëndësh të thjeshtë të plastike, mund të merrni sasi të pafundme të ushqimit për çfarë ndjehet si një shpenzim shumë të vogël. Goditje e fortë, ha, dhe në qoftë se ajo lehtë mund të përfshijë një aspekt romantik. Më planeve vakt mund edhe të përdoret në të gjithë kampus dhe në disa restorante në qendër të qytetit. Kjo krijon një qasje të lehtë në ushqim dhe për këtë arsye një mënyrë të thjeshtë për të paguar për të dhe të shkojnë në datat.

Në botën e arsimit të lartë, ushqim mund të bëjë ndonjë marrëdhënie të studentëve më të lehtë, më mirë, dhe vetëm se shumë më të tmerrshëm. Ata thonë se dashuria nuk ka nevojë për një arsye ... por ai i sigurt ka nevojë për ushqim.


Mbrapsht në krye ↑
  • Interesant


© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio