Mund Gratë e suksesshme Really kanë të gjitha?

Rifreskimi i fundit: nëntor. 21 2020 | 2 min lexuar

…Ose janë sotme "overachievers" pengojnë marrëdhëniet e tyre?

"Ju keni bërë një rrugë të gjatë, foshnjë,"Thotë një tregtar popullore duartrokitur evolucionin e gruas së sotme. Dhe me të vërtetë ne kemi arritur!

Gratë kam banuar nga një ditë dhe mosha kur ne nuk mund edhe të hedhin votat e, të powerhouses politike që do të mendojnë me.

Edhe në arenën e korporatave, shumë prej nesh janë ngjitur shkallet e korporatës në role drejtuese, menaxhimin e buxheteve masive departamentit dhe vartësve që janë shpesh të meshkujt.

Shtoji kësaj edhe faktin se ne shpesh zotërojnë vetë shtëpitë tona, të fitojnë të vet paratë tona, dhe kemi mendimet tona. Dhe në fjalët e grupit të kënduarit, Child Destiny s, "Unë të varet nga mua, nëse unë dua atë. "

Bravo Dy! Merrni një hark.
Por, këtu është tregti off…

Grua e suksesshme e sotme mund të jetë fitues në biznes, ndërsa humbjen në dashuri.
Dhe këtu është arsyeja pse.
Shumë më tepër shumë prej nesh nuk arrijnë të njohin se shumë nga cilësitë që të na lejojë që të dominojë boardroom, mund të shkaktojë dëm në dhomë gjumi. Përshëndetje?!

Në betejën e gjinive, po ne fituar betejën, por duke humbur luftën?

Ose, në fjalët e Dr. Phil, "Si e që workin’ për '?"

Këtu janë katër skenarë të zakonshme që ilustrojnë se si ne ndonjëherë tredhur njerëzit tanë pa e kuptuar atë.

Ndoshta ju jeni fajtor për disa. Lexo në dhe gjeni.

"IT'S WAY MY OSE HIGHWAY" MENTALITET— I sigurt, Pozicionet e autoritetit në botën e punës na lejojë të diktojë dëshirat tona për ata të cilët ne të punësojë dhe të paguajnë për shërbimet e tyre. Por, marrëdhëniet personale janë të ndryshme. Ata janë menduar të jetë partneritetet ku të dyja palët’ nevojat dhe ndjenjat janë të vendosur, jo rolet e prindit ose të shpëtimit.

POSEDIMI makthi—Zoti e bekoftë fëmijën që e mori vet. Dhe disa prej nesh kurrë nuk arrijnë të lënë bashkëshortet tona, dijeni se pasuria tona materiale janë derivateve të tjerë të suksesit tonë dhe i përkasin ekskluzivisht për ne, veçanërisht në të nxehtit e një argument. "Shtëpia ime, makina ime, paratë e mia. "Fjala ime!

"I AM GRUAJA dëgjoni mua ulërimë "Sindromi—Nga që ka aftësinë për të bërë vetë paratë tona dhe të sigurojë për vetë mirëqenien tonë, për të pjellorisë dhe adoptimit opsioneve që mund X burra të tjerë të ekuacionit përditshme të jetës, disa prej nesh janë duke i dhënë mesazhin se burrat janë të parëndësishëm në fjalët dhe veprimet tona.

MARRJA qëndron BIG PËR ÇËSHTJET E VOGLA—Përfshirë luftërat me fjalë të jep disa gra të një ndjenjë e fuqisë dhe rëndësisë, duke lënë burrat rebel dhe rezistente ndaj ndryshimit.

I fortë nuk është gjithmonë e gabuar.
Por bilanci është shpesh më i mirë.

Mund gratë kanë të gjitha?

I sigurt, por Gotta dikujt’ paguajnë tab— e cila bën thirrje për një japin pak dhe për të marrë dhe të njëjtat aftësitë negociuese motrat tru punësojnë nga 9 në 5. Në fund të fundit, si Billy Dee William tregon Diana Ross në filmin sofër, "Suksesi pa dikush për të ndarë atë me mjete asgjë"!"


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio