Dating një grua të rinj Pas Divorci Made Easy

Rifreskimi i fundit: Mar. 28 2020 | 2 min lexuar

Pabarazi Age në marrëdhëniet seksuale, nuk është më një fenomen i pazakontë. Megjithatë, njerëz që i përkasin grupeve të caktuara të përfshihet në marrëdhënie të tilla më shpesh se të tjerët. Për shembull, sipas një studimi të publikuar në Martesa dhe Rishikimi Family, burrat divorcuara kanë më shumë gjasa të përditësuara dhe të rimartohet gratë shumë më të reja se ata.

Pse burrat më të divorcuara shikojmë deri tani gra më të reja?

Psikologët flasim për një numër faktorësh që mund të shtyjë njerëzit të divorcuara për të parë për gratë shumë më të rinj se ata për takim. Lista e mëposhtme përfshin ato më të zakonshme në mesin e tyre.

– Ata gjejnë qëndrim të lumtur e gratë e reja më tërheqës.

– Pas një divorc, shumica e njerëzve kërkojnë një shumë kohë për të shërohen; pasi ato janë tashmë në gjendje të vështirë emocionalisht, ata preferojnë të deritanishme gratë me bagazh minimale emocional. Gratë më të reja, për shkak të më pak përvojë dating, përgjithësisht të kryer bagazh më pak emocional.

– Gratë më të reja janë më pak të ngjarë të shtypni burrat për të zgjidhur poshtë dhe të ketë një familje. Ata zakonisht mendojnë më shumë për të pranishëm sesa për të ardhmen; ata duan që jetojnë në këtë moment. Duke pasur jo agjenda automatikisht bën që daton më shumë argëtim për burrat divorcuara.

– Është shumë më e lehtë për të bërë përshtypje gra më të reja. Divorcuar njerëz në 40-tat, 50'S ose 60-së zakonisht kanë para të mjaftueshme për të marrë partnerët e tyre të rinj në vende të mahnitshme që (vajzat) kurrë nuk kanë qenë të, blej atyre dhurata ata kurrë nuk ëndërruar të gjetjes dhe zgjidhur problemet e tyre (cilat janë ato zakonisht pa kuptim) me pjekuri të madhe. Këto veprime janë shpesh të mjaftueshme për të bërë një përshtypje të qëndrueshme për gratë e reja.

Ndërsa të gjithë faktorët e diskutuar më lartë kanë një rol për të luajtur kur një burrë i divorcuar vendos të datës një grua shumë më të rinj se ai, mund të ketë një arsye tjetër praktik pas një zgjedhje të tillë të njeriut. Ka njerëz të cilët fillojnë duke kërkuar për gratë e reja vetëm për shkak se ata nuk mund të gjejnë askënd të grup moshën e tyre. Të dhëna statistikore zbulojnë se shumica Divorcet në Shtetet e Bashkuara të ndodhë kur njeriu në marrëdhënie është në mes 53 dhe 72 vjeç; shumë pak gra që i përkasin kësaj grupmoshe mbetet e vetme.

I divorcuar? Dating një grua më të vogël? Mbani këto gjëra në mendje

Kur takim me një grua shumë më i ri se ju, ju duhet të mbani disa gjëra në mendje.

– partneri juaj e di që ju nuk jeni më i ri djalë rreth; kështu, nuk do të përpiqet për të provuar se ju jeni një. A nuk veshin ngjyrat që ju nuk janë të rehatshme në; mos bëni gjë që ndodh zakonisht nga djemtë e brezit aktual; nuk bëjnë përpjekje për të treguar se ju jeni ende mjaft e fortë. Këto janë turnoffs zakonisht të mëdha për çdo grua, rinj apo të vjetër.

– Treat partnerin tuaj të re në të njëjtën mënyrë si ju do të trajtohet një femër të moshës tuaj. Nëse ju bëhen të ndërgjegjshëm për pabarazinë moshës, marrëdhënie nuk do të funksionojë.

– Ju patjetër mund të blej dhurata për gruan e re në jetën tuaj, por ju nuk duhet të teproj. Nëse ju flash shumë e parave të gatshme, grua mund të mendoni se ju jeni vetëm duke u përpjekur për të nxjerr.

Marrëdhënia në mes të një njeriu të vjetër dhe një gruaje më të re është aq normal sa çdo marrëdhënie të rregullt romantike. Kështu, në qoftë se një burrë i divorcuar duket deri më sot dikë shumë më të vogël nuk ka asgjë të keqe në të,.


Mbrapsht në krye ↑
  • Interesant


© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio