Dating Këshilla Për Shy, Person i vështirë

Rifreskimi i fundit: korrik. 07 2020 | 4 min lexuar

Datat mund të jetë e vështirë për të gjithë, por veçanërisht kështu që nëse ju jeni duke shkuar në një datë me një njeri të mahnitshme që ju të vërtetë do të duan për të marrë të dini dhe ende ju jeni i trembur dhe i vështirë. Shpesh është diçka që është anashkaluar. Gjithkush vetëm supozon se ju duhet të jetë në gjendje për të marrë "njeri up" trim ose ose "gruaja lart", por si një person që është i trembur dhe i vështirë unë mund të dëshmoj se kjo nuk do të jetë aq e lehtë.

Ajo ka shumë disavantazhe të tilla si të mos qenë në gjendje për të marrë të dini njeri, qenë edhe më shumë në buzë se një tjetër person do të jetë në një datë dhe ndoshta humbur në një lidhje që ju mund të ketë bërë në qoftë se keni pasur le të vërtetë ju jashtë. Sigurisht, nuk është një avantazh për të, sepse në qoftë se një person me të vërtetë ju pëlqen atëherë ata do të bëjnë përpjekje dhe pastaj ju do se ata me të vërtetë si ju. Në fund të fundit ne jetojmë në një botë tepër të fast-paced dhe se ritmi nuk ka thjesht ndodhin në jetën tonë profesionale. Ajo tenton të pjerrta në jetën tonë personale shumë, por në qoftë se një person me të vërtetë ju pëlqen ata nuk do të marrë parasysh se sa kohë duhet për të woo ju.

Unë jam duke shkuar për të folur në këtë pjesë rreth çfarë mund të bëjmë për të përmirësuar mënyrën se si ne të vijnë gjatë në një datë por unë jam nën asnjë iluzion, dhe unë nuk dua të vënë dikush tjetër nën ndonjë ose, se ky është një proces i ngadalshëm që ka nevojë të punuar në dhe me siguri nuk do të jetë e përkryer brenda natës.

Dress To You Express

Ky është një tip e cila do të ishte e këshillueshme për çdo burrë ose grua duke shkuar në një datë me atë oh-so-të nxehtë meshkuj! Por është edhe më e rëndësishme kur ju jeni një i trembur, Personi i vështirë. Pas të gjithë ne shprehim kush jemi përmes asaj që ne veshin nëse është i çuditshëm apo më i përmbajtur dhe në qoftë se ju luftojnë për të komunikuar kush jeni nëpërmjet fjalëve atëherë sa ju vishen mund të ndihmojë për të vënë të gjithë për njeriun atë që ju nuk mund të them me fjalë të. Për shembull, në qoftë se ju vishen në një mënyrë mjaft të çuditshëm ajo mund të shfaqin pa thënë asgjë se ju jeni një tifoz Lady Gaga, ose që ju jeni mjaft spontane dhe argëtim. Gjithmonë mos harroni të vishen në mënyrën që ju shihni veten dhe jo se si ju mendoni se gruaja e tij e përsosur, ose njeri do të vishen. Është shumë e lehtë të bie në atë kurth. Unë kam veten time. Ndërsa në shoqërinë e njerëzve që kam fantazuar kam veshur si ndihem ata do të donte mua për të vishen, sepse unë do të dua që ata të pëlqen mua, por rreziku i që është se edhe në qoftë se ata e bëjnë si ju ata janë nuk ju simpati për ju dhe sidomos në qoftë se ju jeni duke kërkuar për jetëgjatësi të mundshme se do të ishte e këshillueshme për të, le ta shohim se çfarë ju pëlqen të veshin sepse në fund të fundit kjo është lloj i stilit ju do të jetë i veshur me ta për marrëdhënien tuaj gjatë gjithë jetës.

Merrni çdo fjali Si Ajo Vjen

Një pjesë e madhe e qenë i trembur dhe i vështirë është overthinking dhe ju të dëgjoni një shumë që ju vetëm duhet për të ndaluar overthinking situatën. Por në qoftë se ishte e lehtë atëherë njerëzit do të vetëm të bëjë atë. Overthinking është diçka që bëhet e mishëruar në një person, por ajo mund të tejkalohet. Kjo thjesht nuk është aq e thjeshtë sa ajo të gjithë konvergjence e vijave paralele në të njëjtën kohë. Ju duhet të marrë atë ngadalë dhe në kushtet e një date të marrë çdo fjali si ajo vjen. Mundohuni të mos mendojnë për datën e shumë që më parë. Mbushur mendjen tuaj me gjëra të tjera të tilla si koncerte, lexim, TV Show, filma, jashtë orarit. Kryesore është vetëm për të mbajtur mendjen tuaj sa më shumë jashtë datën në mënyrë që sa më shumë të personalitetit tuaj të dalë në datën sepse ju nuk kanë pasur kohë për të menduar me çdo gjë që mund të ndodhë dhe se si duhet të përgjigjet dhe çfarë ju duhet kërkoj.

Mendoni se si do të ndjehen për këtë në dhjetë vjet

Duke menduar rreth asaj se si ju do të ndiheni në lidhje me diçka në dhjetë vjet është një mënyrë shumë e mirë e vlerësuar rëndësinë e një situate. Provo dhe të mendoj se a është aq i rëndësishëm dhe i madh si ju jeni duke bërë atë të jetë. Thuaj ju bëni bëni një gabim, kështu që çfarë? A do të jetë një shqetësim i madh për ju në një dekadë kur ju ndoshta do keni takuar njeri i ëndrrave tuaja? Nëse një person nuk mund të vë re disa gabime atëherë ju me të vërtetë duan të jenë me ta? Përveç kësaj ata do të jetë shumë nervoz dhe kanë më shumë gjasa do të bëjë disa gabime veten kështu që ajo është në lidhje me pamje tyret dhe duke shpresuar se do të dal në tuajat. Ju nuk duan të jenë me dikë që vazhdimisht të ju definon në gjërat që ju bëni gabim. Çfarë lloj i jetës do që të jetë në fund të fundit?

Kjo nuk do të ndodhë brenda natës. Ju mund edhe të ketë disa fatkeqësive takim ku ju ulen atje dhe thonë se shumë pak. Por kjo është e gjitha në lidhje me progresin. Get përfshirë në si shumë gjëra sociale si ju mund të dhe me kalimin e kohës besimi juaj në të folurit do të përmirësohet. Dhe kur ju bëni njeriu i duhur do të jetë atje për të dëgjuar nëse ai nuk e ka tashmë të vijnë së bashku dhe u ndërprenë ato mure dhe kur ai është në jetën tuaj të gjitha këto shqetësime se si ju vijnë të gjithë dhe se si ajo është duke marrë më të gjatë për të gjetur dikë, sepse ju nuk mund të bëjë atë lidhje në mënyrë të tjerët duket të lehtë mos do të marrë parasysh. Unë ju uroj gjithë sinqerisht mirë e fat.


Mbrapsht në krye ↑
  • Interesant


© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio