Si të gëzojnë juaj Data e parë

Rifreskimi i fundit: prill. 03 2020 | 2 min lexuar

Too shumë herë çifte të reja overthink datën e tyre të parë. Ata luajnë skenare të ndryshme në kokat e tyre rreth asaj që potencialisht mund të ndodhë dhe të punojnë vetë në një valë para se ata kanë marrë në të vërtetë së bashku. Ideja kryesore e njohja me personin tjetër merr një vend prapa për të shqetësuar në lidhje me nëse janë apo jo ata janë duke bërë një përshtypje të mirë – ata janë të prekur fytyrën e tyre shumë, folur shumë, nuk flasin mjaftueshëm, dhe mbi dhe mbi.

Data e parë duhet të jetë një kohë për të marrë të dini se personi tjetër dhe duke dëgjuar dhe duke iu përgjigjur se çfarë ata janë duke thënë. Si mund të dëgjoni personit tjetër kur ju do për atë që ju do të thonë dhe çfarë ju jeni apo nuk janë duke bërë, ndërsa ai ose ajo është duke folur? Nëse ju mendoni rreth saj, në të vërtetë janë shpenzuar koha juaj e përqendruar në veten tuaj dhe duke harruar se fokusi kryesor duhet të jetë në person tjetër. Ju shpenzojnë tërë ditën me veten; japin vetes një pushim dhe të shpenzojnë kohë me dikë tjetër.

Kështu, ju duhet të merrni nga kokën tuaj dhe të përqëndrohet në këtë moment të pranishëm. Çfarë është ai duke thënë se ju mund të lidhen me? Ç'farë është ajo duke bërë që ju do të donte të dini më shumë rreth? Një tjetër ide e mirë është që të mbani mend se kjo është datë e tij të parë shumë, dhe ai është më i mundshëm po aq nervoz sa ju. A ai të harrojmë për të hapur derën për ju? Apo nuk tërheq karrige tuaj jashtë? A ajo vetëm duket të jetë duke folur për veten e saj dhe jo duke i kërkuar të ju pyetje? Kur ju shihni këto raste nga perspektiva se personi tjetër është shumë nervoz, ajo është e lehtë për të le të shkojë dhe të shohim ku pjesa tjetër e natës mund të çojë.

Nëse jeni të shqetësuar në lidhje me fryma e keqe, mbani disa mints në çantë ose xhepin. Do të ishte mirë që të ketë disa klineks ose një shami me ju, si dhe. Ju nuk keni nevojë për të sjellë të gjithë kabinetin mjekësi, por që ka disa gjëra me ju apo të afërt me ju do të ndihmojë për të ju vë më shumë në lehtësi.

Pika kryesore në gjithë këtë është që të kalojnë kohë me datën tuaj të kesh kënaqësi dhe duke gëzuar kompania e tij ose të saj. Jeta ndodh dhe nganjëherë gjërat nuk shkojnë siç është planifikuar. Në qoftë se ju mbani një mendje të hapur (dhe zemra) ju mund të rrokulliset me çfarëdo ndodh. Kjo mund të jetë data e parë e shumë. Relax dhe gëzojnë atë!


Mbrapsht në krye ↑
  • Interesant


© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio