Si mund të Spot një Dating Fake Online Profilin?

Rifreskimi i fundit: shtator. 17 2020 | 3 min lexuar

Pyetje

“Si mund të dini se profil është për diçka të vërtetë dhe jo të përbërë që të merrni ju për të hyrë në internet dating site? Unë do të marrë shumë e-mail nga një vend takim kështu që unë do të bashkohen me të, dhe pastaj email ndalet vetëm. Si është puna me atë?”

– Anonim

Ndershëm Përgjigje

Për të shmangur mashtrimet në internet dating, bast tuaj më të mirë është që të rrinë me vende të mëdha online takim që kanë qenë rreth e rrotull për disa vjet dhe kanë një bazë të madhe anëtarësh. Ata nuk do ta pranojnë këtë, por unë kam parë personalisht disa nga jastëk më të vogël ose më të panjohura takim faqet '’ website me profile të rreme dhe madje shkojnë aq larg sa për të dërguar një mesazh për anëtarët e tyre nga kjo "vepër e falsifikuar’ Personi në shpresën e gjeneruar më shumë aktivitet në këtë faqe interneti.

Më e madhe, më mirë i njohur takim faqet nuk kanë arsye për të bërë këtë dhe në përgjithësi kanë të punësuar puna e të cilëve është për të monitoruar llogaritë e reja dhe farë e keqe jashtë spammers dhe të përhershme. Faqet më të mëdha gjithashtu kanë një imazh publik për të mbrojtur, që punon në favor tuaj. Nëse dyshoni se dikush e të qenit një spammer ose scammer, sigurohuni që ju të raportoni ato menjëherë në ekipin e internetit e mbështetje.

Pse mesazhet ndalet pasi ju të bashkohet?

Nuk janë të gjitha llojet e arsyeve se një person i vërtetë nuk mund të përgjigjem mesazhet dhe shumë prej tyre kanë të bëjnë asgjë me ju personalisht. Ndoshta ata mori me të vërtetë i zënë, Qyteti lënë me pushime, ose vendosur se online dating nuk është vetëm gjë e tyre. Gjëja e rëndësishme këtu nuk është për të marrë dekurajuar. Ka shumë më shumë peshk në det.

Unë do të rekomandoj duke u përpjekur për të dërguar disa mesazhe mbi rrjedhën e disa javë përpara se të vendosë të heqë dorë tërësisht. Dhe pastaj, në qoftë se ju ende nuk e këtu asgjë, lëvizë.

Ka situata ku personi i mesazheve ju mund të jetë një scammer duke u përpjekur të lidhen me ju për çfarëdo arsye. Këto llogari janë gjetur shpesh dhe ndërpritet shpejt në vende të mëdha takim. Kështu që nga koha që ju përgjigjet, llogari mund të jetë grisur.

Ju mund të merrni edhe një shkelje syri nga një vajzë që nuk është në fakt një anëtar paguar i asaj faqes. Nëse bashkohet me porosinë e saj ajo nuk mund të jetë në gjendje të përgjigjet nëse ajo paysÖ dhe ajo nuk mund të jetë i gatshëm për të bërë këtë. Nëse ajo nuk është i gatshëm të paguajnë për të flas me ju, atëherë ajo nuk është koha juaj e vlefshme gjithsesi. Lëvizin për në vajzë tjetër të bukur në listën tuaj.

Flamuj të kuq. Si mund të dini njerëz të vërtetë nga të përhershme?

“Flamuj të kuq” janë të definuara si ato gjëra të vogla që ju mund të shikoni për në profilin e një personi që tregojnë profilin mund të jenë të rreme. Edhe pse nuk ka të vërtetë nuk ka mënyrë për të ditur me siguri nëse një profil është i vërtetë apo falso, ka disa flamuj të kuq që ju duhet të shikojnë nga.

Këtu janë disa shembuj të asaj që dua të them kur them “flamuj të kuq”.

– Personi ju fton për të parë atë ose të saj jashtë në një faqe interneti të ndryshme. Kjo ende mund të jetë një profil i vërtetë, por ajo mund gjithashtu të jetë një ftesë për të nënshkruar deri në një vend pornografi.

– Nëse një grua ju kurrë nuk kam takuar, ju dërgon një mesazh që është jashtëzakonisht përpara dhe koket, ajo mund të jetë vetëm një model pornografi apo vajzë cam duke u përpjekur për të tërhequr ju në faqen e saj, ose një prostitutë duke u përpjekur për të marrë klientët.

– Një djalosh me të vërtetë i madh në kërkim apo vajzë (ne jemi duke folur cilësinë super model të) ju dërgon një mesazh edhe pse ju nuk e kanë ngarkuar edhe një foto ose të mbushur profilin tuaj jashtë.

– Ciklit të lartë në profilin e është e cilësisë shumë të dobët dhe tingëllon i huaj. Nuk janë një shumë një spammers, shpesh nga Rusia dhe Nigeria (dhe shumë vende të tjera), që në mënyrë specifike të synuar dating sites dhe vende të tjera të rrjetit social, të tilla si MySpace dhe Friendster.

– Nëse një person kërkon të dhënat tuaja personale të tilla si numri i telefonit, adresë, ose ndonjë lloj tjetër të informacionit personal ose financiar, ata mund vetëm të jetë duke përdorur vend takim për të mbledhur informacion për të përdorur për vjedhjet e identitetit apo ndonjë scam tjetër mashtruese.

– Nëse për ndonjë arsye, personi ose mesazhi duket 'të mirë për të qenë e vërtetë ", kjo duhet nxis të jenë të kujdesshëm.

Unë nuk jam duke thënë se ju nuk duhet të përgjigjen në mesazhet që i plotësojnë këto kritere, por në qoftë se ju bëni, të vazhdojë me kujdes!

Ju do të jetë mirë në qoftë se ju vetëm përdorni sens të përbashkët. Mbaj mend, online ose jo, Rregullat e vërtetë botërore ende zbatohen.


Mbrapsht në krye ↑

    © Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio