Pesë Mënyrat për të Get Back Ex juaj.

Rifreskimi i fundit: tetor. 21 2020 | 3 min lexuar

Pra, ju messed up? E mori atë për të dhënë? A nuk tregojnë interes të mjaftueshëm në nevojat e tyre dhe nevojat e marrëdhënies tuaj? Keni humbur dashurinë e jetës suaj dhe ju doni atë përsëri? Ajo do të jetë një rrugë e vështirë për të marrë përsëri në besimin e tij, por ajo është edhe e vlefshme. Në fund të fundit kjo nuk është çdo ditë që një plotëson dashurinë e jetës së tyre dhe ata në të vërtetë ia kthej ndjenjat e tyre. Lista e gjatë e njerëzve të shkojnë me shpejtësi-takim, etj … është e mjaftueshme për të treguar se çfarë keni gjetur me këtë njeri është e rrallë. Por pastaj ju e dini të gjithë që të gjithë të gatshëm dhe janë ndjenja e çiltër tmerrshme të drejtë tani për shkak se ju nuk mund të mbajnë ata në duar ose bisedoni me ata. Por të gjithë nuk është e humbur. Ju të paktën mund të përpiqen më e vështirë e juaj për të marrë ato përsëri dhe probabiliteti është se në qoftë se ka pasur një dashuri e fortë atje ajo ende do të jetë atje në anën e tyre shumë. Të gjithë ju duhet të bëni është të djersën atë si ata ndoshta janë duke u përpjekur për të bërë ty dhe të përpiqen më e vështirë e juaj për të treguar atyre pikërisht ajo që ata do të thotë për ju. Këtu janë vetëm disa mënyra në të cilat ju mund të bëni që djema dhe gals!

1. Shpjegoni Pse ju trajtuan në mënyrë që ju bëri

Ai ndoshta është i hutuar se pse ju mori ata për të dhënë ose i trajtoi keq. Kjo nuk do të thotë që ju duhet për të bërë deri disa histori të përpunuar në lidhje me pse ju e bëri. Kjo do të thotë të jetë i ndershëm. Kjo mund të jetë që ishin të rinj, ju nuk e kuptojnë se çfarë keni pasur deri sa ajo ishte zhdukur apo ndonjë numër arsyesh. Askush nuk është i përsosur dhe në qoftë se ata të dua me të vërtetë ata do të të dojë për të gjitha gjërat që ata urrejnë për ju shumë. Por komunikimi është shpesh një pengesë e madhe në marrëdhëniet. Ata duhet të kuptojnë se pse ju e bëri atë që keni bërë. Ju keni borxh atyre që dhe ata do të vlerësojmë ndershmërinë tuaj dhe faktin se ju ishit të guximshëm dhe të pjekur mjaftueshëm për të pranoj se keni qenë i gabuar.

2. Qëndro në kontakt me ta

Natyrisht kjo është e vështirë, sepse ata nuk mund të duan të qëndrojnë në kontakt me ju. Dhe ju keni për të respektuar që. Por thjesht nëse ju shihni ata të thonë hello dhe disa fjalë. Tregojnë se ju nuk e keni harruar ato. Tregojuni se keni kujdes dhe që ju dëshironi të kalojnë kohë me ta, por që ju të respektoni se topi është në fushën e tyre tani.

3. Tregoni atyre që ju janë Na vjen keq

Duket mjaft e thjeshtë, por ajo shpesh është gjëja më e vështirë në botë për një person për të bërë. Në anën tjetër ka njerëz që thonë se ai tani shumë shpesh. Ju duhet të arrijnë një ekuilibër këtu. Ajo duhet të jetë e përzemërt dhe i sinqertë. Ju duhet të tregoni atyre që ju me të vërtetë vjen keq për atë që keni bërë ndaj tyre. Për dëmton ato. Dhe ju duhet të provojë të atyre që ju të pendoheni dhe se gjërat do të jenë të ndryshme nëse ata të ju kthejnë këtë kohë. Ajo nuk mund të jetë vetëm fjalë boshe. Ata do të shohin nëpërmjet jush menjëherë.

4. Trego atyre se ju keni ndryshuar

Kjo nuk do të thotë si një person sepse padyshim nuk do të kishte kuptim në se. Ishte kush ju jeni si një person i cili e bëri atë të bie në dashuri me ju në vendin e parë në fund të fundit. Kjo do të thotë që ju të provojë të atyre që ju kanë ndryshuar në këto aspekte negative që ju bënë të të dy veç e veç në vendin e parë. Ju duhet të tregoni atyre që ju mund të shihni se ku ju shkoi keq tani dhe që ju kanë mësuar prej saj.

5. Fight For Him

Një nga gjërat më romantike që mund të bëni është të luftojë për njeriun e doni. Ju vetëm të luftojë për dikë që e doni në fund të fundit, në krahasim me pëlqen apo i zbukuruar. Dhe duke ju luftuar për ta dhe duke treguar atyre se ata janë të gjitha që ka rëndësi për ju tani ju po provon se sa ju i doni ata. Jini të ndershëm me ta. Ju ndiheni të donte një pjesë masive e jetës tuaj është e humbur dhe se ju vuani immeasurably. Të jetë i përgatitur për të vënë veten në vijë dhe nuk le krenaria juaj të marrë në mënyrë. Askush nuk dëshiron të jetë lënë i vetmuar me krenari e tyre në takt.


Mbrapsht në krye ↑
  • Interesant


© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio