Për dashurinë e një PET

Rifreskimi i fundit: nëntor. 25 2020 | 2 min lexuar

Unë jam një person shumë i llogaritur. Çdo gjë unë bëj është planifikuar tërësisht, për çdo gjë që unë bëj është shumë strategjik. Kur të vendoset se unë të kërkuar një manar, Kam menduar me kujdes për angazhimin kohor, Kostot financiare së bashku me marrëdhënie afat-gjatë që ne do të kemi së bashku. Ajo që unë nuk e llogaritur ishte mënyra në të cilën macja ime, Beau do të më shpëtojë.

Terapeutik

Në tim njëzet e pesë vjet, Unë kam qenë duke marrë një jetë të vështirë. Në mes të të gjitha, ditët e mia duken më të ndritshme dhe më shumë tolerancë e ditur se macja ime është duke pritur për mua në shtëpi. Vetmia im është i dëgjueshëm si Beau ofron një shok mbuluar me qime i cili është gjithmonë i gatshëm për të dhënë rehati pa gjykim. Ditët me kafshët shtëpiake të gjata me orë ndërsa cuddling dhe fshirje larg lot ofron më shumë lehtësim dhe relaksim se kam menduar do të jetë i mundur. Ditët me sesione të gjata me orë të luajnë mbushur me të qeshura jep më shumë gëzim se unë menduar do të jetë i mundur. Dashuria e një kafshë me të vërtetë mund të shërimit.

Përmbushje

Një nga arsyet pse kam kërkuar një kafshë ishte për të ndihmuar me gjithnjë në rritje instinktit tim nëne. Unë e dinte se dashuria e manar tim do të ndihmojë të transformuar mua në nënën që unë dua dhe duhet të jetë për fëmijët e mi të ardhshëm. Varësia Beau-së ka treguar mua përgjegjësinë dhe sakrificën e kërkuar për të vërtetë të rritur dhe për të ndihmuar të ushqejë një tjetër jetesë duke qenë. Nga ana e, dashuri i tij pa kushte i ka bërë mua dashuri më të thellë. Ajo ka treguar mua një dashuri që kurrë nuk e kam ditur që ishte e mundur. Dashuria e një kafshë me të vërtetë mund të mësojmë kuptimin e dashurisë.

Me ndikim të madh

Përpjekje im i llogaritur në gjetjen kafshët e mia më bëri në një udhëtim tre-orësh me makinë në të gjithë shtetin e Miçiganit. Me të hyrë në shpëtim, një nga kittens erdhi të drejtë mbi mua, të përcaktuara në xhiron time, dhe nuk do të largohet. Unë u pretendoi. Që nga ajo ditë e tutje, macja ime dhe unë kam pasur një lidhje të veçantë. Beau është shumë miqësor, pothuajse qen-si, por ai është shumë i thënë për një person. Takim më e miqtë e mi dhe suitors në vite, Beau ka dëshmuar aftësinë e tij përsëri dhe përsëri për të gjykuar si duhet një person. Unë, në të vërtetë, tani kthehet tek ai për qartësi. Dashuria e një kafshë mund të vërtetë tregojnë karakterin dhe mundim e të tjerëve.

Shpresoj

Vjen nga një shtëpi të thyer dhe që ka pak për të nuk ka marrëdhënie me baba im ka çuar mua për të bërë-off i mbyllur. Për shkak të kësaj, kur zgjedhin kafshët e mia, Unë e dinte se ajo duhej të jetë mashkull. Natyra i kujdesshëm dhe dashuri që unë kam treguar Beau e ka nga ana e çoi atë për të bërë një mace shumë të dashur. Mbështetja e tij mbi mua më ka treguar se sa i prekshëm ai me të vërtetë është në këtë marrëdhënie. Dashuria që Beau ka treguar mua më jep shpresë, sepse ai ka frymëzuar mua për të hapur dhe të bëhet i prekshëm. Cat im më ka treguar se i dashur një person tjetër është gjithmonë me vlerë të rrezikut. Dashuria e një kafshë mund të vërtetë të japë shpresë.


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio