Katër Përbashkët Lidhja Problemet

Rifreskimi i fundit: Jan. 16 2021 | 3 min lexuar

Dashuria është një gjë e tillë të pabesueshme! Kjo është arsyeja pse ne kemi shpenzuar gjysmë jetën tonë duke u përpjekur për të gjetur një të. Por kur ne bëjmë që është vetëm gjysma histori. Ne jemi të detyruar të kemi problemet tona gjatë rrugës, në çdo marrëdhënie, por ka mënyra për të përpiqen për të zgjidhur këto të gjitha shumë e zakonshme e çështjeve të cilat ne përballemi. Mos harroni që në fund të ditës ju jeni një ortakëri dhe nëse asnjë nga këto probleme janë më të mëdha se ajo që ju keni së bashku atëherë ju me të vërtetë kanë diçka të veçantë. Luftoni të mbajnë atë. Këtu është katër probleme të zakonshme që përballen njerëzit në marrëdhënie dhe si për të ndoshta zgjidhjen e tyre.

Komunikim

Komunikimi është ndoshta problemi më i zakonshëm marrëdhënie ka. Nuk ka aq shumë çështje që nuk do të dalin në një marrëdhënie ku dy njerëz janë në të njëjtën faqe në krahasim me atë të njerëzve që nuk janë të. Barrierat e komunikimit të na pengojë nga parandalimin e situatave nga bëhet më e madhe dhe më komplekse se ato me të vërtetë janë. Nëse ju dhe partneri juaj të gjeni se këto pengesa ekzistojnë në marrëdhënien tuaj rrugën për qasje kjo është me një të hapur, zemra i sinqertë dhe jo-gjykues. Pjesa më e madhe e zjarrit që është shtuar për të karburantit në këto situata vjen nga mungesa e mirëkuptimit mes dy njerëzve dhe për rrjedhojë duke e bërë gjykimet e atij personi pa dëgjuar anën e tyre të tregimit. Mundohuni të ulen dhe të bisedojnë, diskutim, diskutim.

Dëshirojnë gjëra të ndryshme

Nëse kjo është gjëra më të vogla të tilla si ku të shkojnë jashtë, ku për të ngrënë, etj … ose çështjet më të mëdha si ku për të jetuar, nëse do të jetojmë së bashku ose të martohen ose nëse do të keni fëmijë apo që nuk dëshirojnë gjëra të ndryshme është një problem i madh marrëdhënie. Dhe kjo do të ndodhë në një mënyrë apo një tjetër, sepse edhe pse ne jemi një kur ne jemi me atë person të veçantë në jetën tonë ne jemi ende individë me vet procesin tonë të mendimit dhe planet e se si ne e shohim jetën tonë duke e kthyer jashtë. Kjo shkakton fërkime, sepse ne shohim ata si duke larguar atë që ne duam dhe nëse mbahen në ne priren të duroj ato për këtë. Çfarë ju duhet të bëni është të flasim përsëri, por ju gjithashtu duhet të keni respekt për atë që ata duan, e.g. shumë njerëz që duan të martohen mendojnë se martesa është superiore dhe më i përshtatshëm se sa që jetojnë së bashku, ku për një person i cili dëshiron të jetojë së bashku ata nuk e shohin gjëra të tilla si se. Me fjalë të tjera, ju doni gjëra të ndryshme, jo “më mirë” gjërat dhe që duhet të mbahet mend ose përndryshe njerëzit të ndjehen jeni duke hedhur poshtë ose edhe shtypin mënyrën se si ata mendojnë që është e drejtë. Kompromisi është gjithashtu çelësi këtu. Ju duhet kjo në çdo marrëdhënie. Vetëm të sigurojë se është një shumë të barabartë i kompromentuar bërë në secilën nga pjesët tuaja.

Para

Paraja është rrënja e gjithë të këqijave siç thonë ata dhe në marrëdhënie mund të jetë një helm që mban pirja. Ne jetojmë në kohë të pushimeve dhe punë nuk janë në dispozicion shpesh. Njerëzit janë duke luftuar dhe kjo mund të shkaktojë tendosje në marrëdhëniet tuaja e cila është vetëm e natyrshme. Çfarë ju duhet të bëni është të inkurajuar njëri-tjetrin, tregojnë njëri-tjetrin ju besojnë në njëri-tjetrin dhe që së bashku ju mund të dalë në anën tjetër, sepse në fund ju do të. Por, në ndërkohë duke argumentuar me personin që e doni më në botë nuk do të zgjidhë asgjë. Nëse ndonjë gjë ajo do të bëjë vetëm gjëra të një milion herë më keq.

Alkooli varësisë & Depresion

Këto janë çështje të vështira për askënd që të dinë çfarë të bëjnë në, kur ata janë të shikuar partnerin e tyre në ebbs tilla dëshpruar. Jeta mund të shumë e shumë për të gjithë në mënyra të ndryshme dhe disa njerëz të përballuar më mirë se të tjerët. Çfarë ju duhet të bëni është të jenë atje për ta, treguar atyre se ju keni besim në to për të tërhequr përmes dhe nuk e them vërejtje off majë të kokës e cila do t'i bëjë ata edhe më poshtë se ata tashmë janë.


Mbrapsht në krye ↑
  • Interesant


© Copyright 2021 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio