Fakte G-Spot dhe Mitet

Rifreskimi i fundit: nëntor. 22 2020 | 2 min lexuar

Duke luftuar për të gjetur G-spot tuaj? Është koha të lartë që ju të ndaluar përpjekje për të kapur mirazh dhe përqëndrohemi në të paturit e një jetë të shëndetshme seksuale me partnerin tuaj.

Ka miliona grave për të cilët kërkim për misterioze të orgasms G-spot kurrë nuk ka përfunduar. Gratë etur për këtë formë të orgazmës, në dritën e përjetojnë orgasms të përsosur clitoral.

Është e vërtetë se orgasms vaginale janë zakonisht më intensiv se orgasms arritura përmes stimulimit clitoral; megjithatë, të orgasms përjetuar nga shumica e grave janë clitoral në natyrë.

Ndërsa nuk ka asgjë të keqe në të paturit orgazma vetëm nëpërmjet stimulimit clitoral, mitet që lidhen me rezultatet e G-spot në kompleks inferioriteti dhe të reduktuar seksual vetë-respekt në gratë që dështojnë për të arritur folur shumë për G-spot orgazmë. Gjëja më qesharake këtu është se studiuesit ende nuk janë të sigurt për ekzistencën e G-spot.

G-spot ose Grafenberg spot mori emrin e vet nga mjeku gjerman Dr.. Ernst Grafenberg, i cili për herë të parë foli për këtë zonë erotike brenda vaginës, afër uretrës mënyrë mbrapa në vitet 1950. Më shumë se 60 vjet kanë kaluar që nga sugjerim është bërë nga mjeku gjerman, por nuk ka ende asnjë provë të qartë të ekzistencës G-spot-së, e cila ka detyruar shumë njerëz të besojnë se kjo është vetëm një mit.

Një studim i fundit botuar në revistën mjekësore Anatomisë Klinike duket të ketë më në fund shkatërruar mitin që rrethon G-spot. Sipas studimit, nocioni i ndarjes orgasms në G-spot-stimuluar, vaginal dhe clitoral është absolutisht e gabuar. Hulumtuesit e përfshirë në studim, tha se termi i vetëm që duhet të përdorni për të gjitha llojet e orgasms të përjetuara nga gratë është “orgazmë femër”.

Gjatë studimit në fjalë, sexologists erdhi për të dini se “klitoris i brendshëm”, e cila deri më sot u besohet të shkaktojë orgazma vaginale, është vetëm një mit. Klitoris është një organ i jashtëm dhe luan një rol jetik në sigurimin e grave kënaqësi të jashtëzakonshme me anë të orgazmës; kjo është ajo.

Ju duhet të keni dëgjuar njerëzit duke thënë se truri është më i madh njerëzit e organeve të seksit kanë. Ky studim i ri është gjithashtu sugjeron diçka të ngjashme. Sipas studimit, orgasms femra janë zakonisht mendor.

Shkencëtarët gjetën se për gratë kënaqësia seksuale është pothuajse gjithmonë i bazuar në orgazmës vaginale. Kjo është e mirë; por gratë kanë për të kuptuar se si rezultat i të paturit organet më të komplikuara, ata nuk mund të kenë orgazma aq lehtë sa burrat. Për më tepër, ata kurrë nuk duhet të ndjehen inferior vetëm për shkak se ata janë të dështuar për të arritur orgazmë vetëm përmes penetrimit.

Po, ju do të njoftoheni me femra të cilët do të thonë se ata mbajnë mbi përjetojnë orgasms pas G-spot i tyre merr goditur disa herë. Ata nuk mund të jenë të gënjyer; megjithatë, Ekspertët besojnë atë që gratë e perceptojnë si stimulim G-spot në thelb është stimulim i jashtëm ata i nënshtrohen padashur.

Ju duhet të pyesin se pse ju nuk e ndjeni të njëjtën gjë. Tani, kjo është një pyetje me vend; shpjegimi më logjik ndoshta do të jetë organe të ndryshme të reagojnë në mënyrë të ndryshme në një stimul të veçantë.

Nuk mund të jetë një shpjegim më shkencor, por pse bërë gjërat më komplekse. Më shumë ju do të mendoni se në më të ulët do të jetë herës tuaj kënaqësi; kështu, thjesht të pushojnë dhe të gëzojnë seksin.


Mbrapsht në krye ↑
  • Interesant


© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio