How To Make Hapur marrëdhëniet e punës

Rifreskimi i fundit: nëntor. 24 2020 | 3 min lexuar

Ka një linjë nga një këngë Brooke Fraser që shkon "Dashuria e vërtetë është dashuri e vështirë". Kjo nuk mund të jenë më të prirur. Ndryshe në Mills & Boons romane romantike apo filma Disney, Marrëdhëniet jo gjithmonë përfundojnë me çiftet hipur jashtë në muzg. Çfarë vjen pas deklaratave të dashurisë është përpjekje dhe angazhim. Njerëzit shpesh përpiqen për përsosmëri, por ajo mund të merrni të vjetra shpejt. Jeta është e komplikuar mjaft, pa pasur nevojë të merret me të gjitha dramë atë qenësishme. Në anën tjetër të shkallës, ka njerëz në marrëdhënie të cilët janë të hapur për takim apo duke parë njerëz të tjerë. Ndërsa termi "marrëdhënie e hapur" është bandied rreth për mjaft kohë tani, përkufizimi i qartë i asaj që përfshin këtë lloj të marrëdhënieve mbetet konfuze për shumicën e njerëzve.

Çfarë saktësisht janë Relationships Hapur?

Disa argumentojnë se duke qenë në marrëdhënie të hapura jep njerëzve lirinë dhe fleksibilitetin e duke u bashkangjitur pa peshën e shtuar e pritjeve dhe angazhimin e monogami. Të tjerët mbajnë ligjerata që kjo është vetëm një mënyrë e sofistikuar për të lejuar partnerët të mashtrojnë mbi njëri-tjetrin. Çfarëdo mendimi është, ka shenja të qarta që tregojnë se marrëdhëniet e hapura do të punojnë kur menaxhohet dhe trajtohen mirë. Si me marrëdhënie të tjera, të gjitha varet nga ajo që çdo njeri dëshiron. Qartë, njerëzit që janë në këto lloje të marrëdhënieve janë në rrezik të përballet me lloje të ndryshme të heartaches. Ndryshe nga partnerët në marrëdhënie monogamous, ata që janë në marrëdhënie të hapura nuk kanë mundësi të tërhequr "ai / ajo mashtruar mbi mua" kartë. Pra, si nuk e shkuar për të siguruar se marrëdhënia e hapur është një njeri i suksesshëm dhe jetëgjatë?

Qëllimi i përbashkët dhe angazhim

Për starters, duhet të ketë tërheqje - si fizike dhe emocionale - në mes të dy palëve. Në fund të fundit, se do të ishte arsyeja kryesore pse dy prej tyre janë së bashku në vendin e parë. Vetëm për shkak se ata janë duke e lënë veten të hapur për të eksploruar me palët e tjera të interesuara nuk duhet të prishë nga fakti se dy individë kanë vendosur që të angazhohen për njëri-tjetrin në mënyrën e vet. Duke punuar nga kjo tërheqje, Vendimi për një marrëdhënie të hapur mund të jetë thjesht që të dy prej tyre janë ende të prirur të eksploruar opsionet e tjera. Kështu, duke qenë në gjendje për të menaxhuar një marrëdhënie të hapur, është një çështje e duke siguruar që të dyja palët të kuptojnë "rregullat" e lojës. Shumë si një marrëdhënie tipike monogame, ata që janë në marrëdhënie të hapura do të ketë standarde të tyre, si dhe. Recetë për një marrëdhënie të suksesshme të hapur është që ka dy mirëkuptimin e palëve dhe kryerjen e të njëjtave rregulla.

Ndershmëria shkon një rrugë të gjatë

Ashtu si me çdo gjë tjetër në jetë, ndershmëria është një pjesë e madhe e marrëdhënie të hapur. Në fund të fundit, baza e një marrëdhënie të hapur, është fakti se ka besim të shëndoshë në mes të partnerëve. Mënyra e vetme që kjo të mund të punojnë jashtë është nëse të dyja janë gjithmonë të sinqertë për të tjera. Kjo është edhe për menaxhimin e pritjeve. Duke qenë në një marrëdhënie të hapur është shumë i ngjashëm me llojet e tjera të marrëdhënieve që ju shihni kudo. Për sa kohë që të dyja palët janë të pranueshme në atë që përbën dinamikën e marrëdhënieve të tyre dhe janë në gjendje për të punuar vazhdimisht në drejtim të këtij qëllimi të përbashkët, nuk ka asnjë arsye se pse marrëdhëniet hapur nuk do të zgjasë barrë të gjatë. Një përbërës i rëndësishëm në një marrëdhënie të suksesshme të hapur është thjesht kjo: çfarë bën çdo njeri pret nga ajo? Nëse kjo është në shtrirjes, marrëdhënie e hapur është vendosur të shkojë.

Sigurisht, një marrëdhënie e hapur nuk është për të gjithë. Ashtu si llojet e tjera të marrëdhënieve, ajo mund të përfundojnë në heartbreak. Megjithatë, ajo gjithashtu mund të jetë një marrëdhënie mjet shumë i dobishëm veçanërisht për njerëzit që gëzojnë të qenë me një partner të qëndrueshëm, ndërsa ka mundësinë për të takuar të tjerët në të njëjtën kohë. Shumë mund të mbajnë ligjerata që marrëdhënie të hapura shkojnë kundër një bazë të vërtetë kuptimin e vërtetë të përkushtimit dhe dashurisë. Megjithatë, ka edhe raste ku partnerët në një marrëdhënie të hapur me të vërtetë nuk e zgjedhin të datës apo të takohen njerëz të tjerë. Ata që të gjeni sukses në marrëdhënie të hapura shpesh të gjeni se duke u dhënë liria në datën e tjerë në të vërtetë tërheq ata më afër partnerëve të tyre. Fakti kyç në marrëdhënie nuk është me të vërtetë etiketë që e do të vënë mbi ta, por aftësia e secilës palë që të marrin vendime të shëndosha në bazë të mirëkuptimit të ndërsjellë.


Mbrapsht në krye ↑
  • Interesant


© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio