A është Ai Flirting With You? Look Out Për Këto argumente!

Rifreskimi i fundit: shtator. 17 2020 | 3 min lexuar

A keni një djalë ju jeni të interesuar në, por nuk janë të sigurt për ndjenjat e tij? Ever gjetur veten pyesin se çfarë do të thotë kur ai bën gjëra të caktuara ose vepron në një mënyrë të caktuar? Ever wondered cila prej këtyre shenjave ju duhet të shikoni për të dini nëse ai është me të vërtetë flirtim me ju?

Nëse jeni përgjigjur në afirmative për të gjitha këto pyetje, atëherë ndoshta ju duhet disa këshilla për t'ju ndihmuar të lundrojnë nëpër dhe të parë nëse ai është me të vërtetë në ju.

A ai të mbajë kontaktin me sy?

Nëse një djalë ju jeni duke biseduar me mban kontaktin me sy për një periudha të zgjatur kohe, atëherë kjo mund të jetë një shenjë se ai është tërhequr për ju, si dhe. Megjithatë, Guys turpshëm gjithashtu mund të mbajë kontaktin me sy, megjithëse për periudha të shkurtra kohore.

Ishte se një skuqem?

Mos shkarkojë djalë i turpshëm si i tërhequr. Nëse ai blushes sa herë që ju jeni rreth, atëherë nuk është shenjë e juaj për të nisem një bisedë dhe për të ndihmuar djalë jashtë si ai mund të jetë që po vdes për të folur me ju. Edhe për djem që nuk janë të trembur, vjen turp është patjetër një shenjë të mirë për këtë aluzion delikate të interesit të tij në ju.

Jeni nervat e tij duke marrë përsipër?

Ever wondered pse se djalë gjithmonë duket i shqetësuar kur rreth jush? Mirë, ajo nuk mund të jetë gjithmonë për shkak se ai dëshiron të largohet. Ata janë vetëm nervat e tij duke marrë përsipër si ai përpiqet për të përmbledhur guximin për të folur me ju.

Janë ngritur vetullat e tij?

Edhe pse një djalë që në i interesuar në ju mund të përpiqet për të fshehur sytë e tij kur duke folur për ju, nëse ai ngre të vetullave të tij me sy të zgjeruar, atëherë kjo është një shenjë se ai është flirtim me ju.

A është ai duke qenë një Copycat?

Ky është një fakt shumë interesant. Nëse ai është flirtim me ju, ai në mënyrë të pandërgjegjshme do të kopje atë që ju po bëni. A keni vënë re se sa herë që ju të lëvizë dorën tuaj nëpër flokët tuaj, dora e tij lëviz në flokët e tij shumë? Ose edhe kur ju ndryshim këmbën tuaj, ai e bën shumë? Kjo është magji e flirtim dhe këto janë disa nga shenjat që ju duhet të shikoni për.

A ai anim kokën e tij?

A keni vënë re ndonjëherë se djalë tilting kokën e tij ndaj jush si ju bisedoni me të? Kjo do të thotë se ai me të vërtetë ju pëlqen dhe është duke i vëmendshëm, mënyrë që të mos humbas në çdo gjë që ju jeni duke thënë.

A ka një buzëqeshje duke luajtur mbi buzët e tij?

Një djalë që është i interesuar në ju do të buzëqeshje në ju si një shenjë që ai dëshiron të flas me ju. Prandaj, marrë atë si një të ftuar për të filluar një bisedë.

A ai të qëndrojë me duart në ijë?

Një djalosh i cili është tërhequr për ju, do të përpiqen për të treguar se ata janë të vetë-siguroi nga këmbë me duart të vendosura mbi hips, apo edhe bravo vendosen në sythe të rripin e tij. Kjo shenjë nuk mund të jetë e qartë se, por ajo mund të veprojë si një udhërrëfyes.

A janë nxënësit e tij e zgjeruar?

A e dini se në qoftë se ju pëlqen dikë, nxënësit tuaj të zgjeruar dhe në qoftë se ju bëni nuk, ata kontratë? Me këtë në mendje, të gjithë ju duhet të bëni është të shikoni në sytë e tij si ju keni një bisedë. Nëse ata zmadhuar, atëherë ju e dini se ai është i interesuar.

A ai vetëm prekë?

Ka djalë të ju dhënë ndonjëherë një prekje të butë, madje si ai kalon nga? Atëherë ai është padyshim i interesuar në ju dhe dëshiron për të kapur vëmendjen tuaj. Megjithatë, të parë për ata që janë të zvarriten, mirë, vetëm zvarriten që duan të luajnë rreth në një marrëdhënie. Ti e di se çfarë dua të them, nuk bëni ju?

Që nga ju tani kuptoni shenjat për të parë për të menjëherë e di nëse ai është flirtim me ju, është koha për të marrë demin nga brirët. Mos lejoni mundësi të kalojë nga ju!


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio