I njohur pak mënyra për të marrë dashurinë e jetës tuaj

Rifreskimi i fundit: prill. 05 2020 | 2 min lexuar

Ndërsa ne të gjithë image se fati luan një rol integral në rënie në dashuri, veprimet tona nganjëherë mund të flasin louder. Poshtë, ne kemi zbuluar mënyra të ndryshme në të cilat ju mund të merrni dashurinë e jetës suaj.

Pak mënyrë për të njohur #1: Të jetë gati për dashuri
Një marrëdhënie kërkon kohë, angazhim, dhe dobësi. Çelësi për një marrëdhënie të shëndetshme dhe të suksesshme është të duash veten e parë, për këtë dashuri ju lejon të vërtetë e duan një person tjetër. Raportet e fuqishme, me veten dhe të tjerët, janë ndërtuar mbi besimin, ndershmëri, dhe komunikimi.

Pak mënyrë për të njohur #2: E di dhe njohin standardet tuaja
Ndërsa është e padrejtë për të gjykuar një person tërësisht nga të metat e tyre, është e rëndësishme për të vendosur kufijtë. Ne të gjithë e dimë se ka disa mendime dhe sjellje që mund të pengojnë marrëdhënien tuaj. Ne gjithashtu e dimë se ka sjellje të caktuara dhe karakteristikat që ne duan dhe kanë nevojë në një marrëdhënie. Duke ditur se ato do të ndihmojnë për të hapur rrugën për gjetjen e tjera të rëndësishme tuaj.

Pak mënyrë për të njohur #3: E di dallimin në mes të duash një person dhe Loving dashurinë e tyre
Asgjë nuk mund të qenë në dashuri; megjithatë, ndonjëherë kjo ndjenjë overpowers mendime të vërteta rreth partnerit tonë. Është e rëndësishme që të i kushtoj vëmendje për të nëse ju mund të dallojë në mes cilësive thelbësore të një personi dhe atyre të ju imponojnë mbi ta.

Pak mënyrë për të njohur #4: Të jetë në vendin e duhur në kohën e duhur
Ka vende të caktuara ku ne vetëm ndjehen si ne jemi në elementin tonë. Nëse kjo është në orë e lumtur me miqtë, në një koncert ose shfaqje e artit, ose një klasë, të jetë atje. Personaliteti juaj do të shkëlqejë, duke tërhequr njerëzit për ju.

Pak mënyrë për të njohur #5: Përpiqen për intimitet emocional para intimitet fizik
Me gjetjen “dashuria e jetës suaj”, një lidhje emocionale është vendimtare. Ndërsa nxiton në intimitet fizik nuk është domosdoshmërisht një gjë e keqe, ajo mund të bëjë një lidhje emocionale më të vështirë për të lundruar.

Pak mënyrë për të njohur #6: Trust Yourself
Dëgjoni gut tuaj, jetë të rehatshme duke marrë kohën tuaj, dhe të jetë i durueshëm në gjykimet tuaja. Njëkohësisht, është e rëndësishme që të mbetet i hapur për ide të reja dhe perceptimet për dashuri.

Nëse fatin e saj, këto mënyra pak të njohur, ose të dyja – është e rëndësishme që nuk heqin dorë në dashurinë e vërtetë. Për një herë ju keni atë, ajo është ndjenjë më të dobishme në botë.


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio