Dashuria në 7 Hapa të lehtë

Rifreskimi i fundit: Jan. 17 2021 | 2 min lexuar

Falling në dashuri është një nga ndjenjat më magjike në botë. Mbushur me lumturi të pastër dhe kënaqësi, duke qenë në dashuri me personin e duhur ju bën të ndjeheni si në qoftë se ju mund të pushtuar ndonjë gjë. Kur ne me të vërtetë e duan një person, përjetuar si gëzim dhe pikëllim është dëshmi e vërtetë e sinqeritetit dhe afërsinë e marrëdhënies. Ndërsa dashuria është e komplikuar, poshtë ne kemi përvijuar çfarë dashuria është dhe si për të arritur dashurinë e qëndrueshme në 7 hapa të lehtë.

Hap #1: Një
Shoku i shpirti yt është duke pritur për t'u gjetur. Shumica e kohës, ju e dini menjëherë kur ju të përmbushur gjysmën tuaj të tjera, për dy shpirtrat tuaj lidheni dhe ju do të ndjeni sikur ju keni njohur atyre përgjithmonë. Kur të keni gjetur këtë, është e rëndësishme të përqëndrohemi vetëm në pozitiven. Duke kërkuar për gabime në partnerin tuaj do të çojë vetëm në dhimbje. Mëso për të përqafuar çdo aspekt të partnerit tuaj dhe në kthim, ju do të merrni besnikëri të përjetshme dhe dashurinë.

Hap #2: Kujdesem për nevojat e partnerit tuaj
Në çdo marrëdhënie është e rëndësishme që nevojat tuaja janë të balancuara me partnerët tuaj. Shumica e kohës që ju do të jetë në të njëjtën faqe por do të ketë disa skenare dhe kohët kur janë nevojat tuaja të ndryshme. Është e rëndësishme për të vënë veten në këpucët e partnerit tuaj për të siguruar që të gjitha nevojat e tyre janë plotësuar.

Hap #3: Dëgjoni partnerin tuaj
Dëgjimi me dikë që e doni është mënyra më e mirë për të mësuar se kush janë ata, përveç se si për të përmbushur nevojat e tyre. Kjo gjithashtu do të ju ndihmojë të ndiheni të lidhur me partnerin tuaj, kuptoj se ku ata janë në betejat personale, mbështetur ato në kohë e nevojë, dhe të zbuloni mënyra të ndryshme për të ndihmuar dhe i bëjnë ato buzëqeshje. Si qenie njerëzore, ne jemi vazhdimisht të mësuarit dhe në rritje e cila është arsyeja pse të dëgjuarit është e rëndësishme për të mbajtur dashurinë tuaj të fortë.

Hap #4: Vlerësojmë partnerin tuaj
Sinqerisht vlerësuar të gjitha gjërat e mira për partnerin tuaj dhe gjërat pozitive që ata nuk do të ndihmojë në forcimin e bonove tuaj. Duke u ndalur në të mirën e bën më të lehtë për të lënë gjërat e tjera shkojnë, injorojnë distractions e kundërshtuara, dhe për të pranuar detyrën e jetuar deri në pritjet tuaja partnerët.

Hap #5: Kaloni kohë me partnerin tuaj
Kohë për të kaluar së bashku Planifikimi është vendimtare që të rritet si një çift. Duke kaluar kohë së bashku, ju do të merrni për të ndarë mendimet tuaja, Ndjenjat, dhe problemet. Me këtë kohë të përbashkët, Lidhja juaj do të thellohet duke formuar një miqësi të ngushtë përveç në një marrëdhënie romantike. Çelësi për dashuri të përjetshme është që të bëhet shumë më i mirë i miqve.

Hap #6: Jini të mirë me partnerin tuaj
Nëse ju mendoni për diçka të bukur, thonë atë për partnerin tuaj. Mirësia është një karakteristikë e rrallë ende fuqishëm romantik. Ndërsa ajo merr cenueshmërinë që të jetë i sjellshëm, poshtërsi përfundimisht ha larg në një partneritet ndërsa mirësia është edukuar.

Hap #7: Mbani romancë gjallë
Një udhëtim romantik apo gjest është jo vetëm befasi përsosur por përvoja ndihmon për të mbajtur gjërat gjallë dhe plot pasion. Përjetuar diçka të re së bashku do të ndihmojë për të zbuluar gjëra të reja dhe emocionuese për njëri-tjetrin.

Ndërsa duke rënë në dashuri është emocionuese, ajo është gjithashtu e rëndësishme që të kuptojnë se pasioni dhe intensiteti nuk është e njëjtë si intimitetit. Dashuria duhet kurajo dhe punë, dhe kjo është kombinimi i aspekteve të ndryshme që e bën dashuri e fortë. Por sapo dashuria arrin atë nivel solid, ajo bëhet mbështetje të palëkundur përmes trashë dhe të hollë, dhe kjo është një lidhje që me të vërtetë mund kurrë të thyer.


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2021 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio