Më i lartë 10 Gabimet Meshkuj Bëni Kur Kontaktuar Gratë Online

Rifreskimi i fundit: qershor. 03 2020 | 5 min lexuar

Këtu janë top dhjetë gjëra që ju duhet të shmangin kur kontaktuar gratë në internet. Kjo do të jetë edhe më i rëndësishëm online dating dhe marrëdhënie këshilla që ju lexoni të gjithë vitit.

Gabim #1: Dërgimi saj 'vetëm’ një shkelje syri

Shumica e vendeve internet dating le të ju dërgoj “sy” ose “Interesi show” falas.

Por çfarë e bën këtë të them të saj për ju?

Kur kjo vajzë të vërtetë e nxehtë merr shkelje syri yt, ajo e sheh një djalë që nuk është serioze në lidhje me dashur për të kontaktuar e saj dhe shumë i lirë për të paguaj mbi $10 Tarifa e anëtarësimit.

Çfarë një mënyrë e mrekullueshme për të nisem një marrëdhënie. Jo!

Ajo gjithashtu e di se një shkelje syri është i lehtë “polic-out”. Çdokush mund të lëvizni nëpër qindra e profileve online dhe shkelje syri në çdo gjë që lëviz.

Kështu, nga perspektiva e saj, pse ajo duhet të shpenzojnë kohë për ju, kur ka dhjetra e djemtë duke marrë kohë për të dërguar mesazhe të saj të vërtetë çdo ditë?

Gabim #2: Nuk ka një foto të kohëve të fundit të cilësisë në profilin tuaj

Kjo duhet të jetë e lehtë, por fakti është, shumica e njerëzve nuk e ngarkoni foto e tyre. Statistikat për këtë një të tillë janë shumë të qarta. Profilet me fotot merrni 10 herë e më shumë duket se ata pa; dhe profilet me fotot CILËSISË merrni 4 herë më shumë se profilet me fotot e varfra.

Më lejoni të ju pyes. Kur ju hyni në një vend takim dhe kërkim, mos ju kërkoni për gratë me foto në profilin e tyre të parë?

Pse ajo do të jetë ndryshe?

Shumë gra do të supozojmë se ju keni diçka për të fshehur në qoftë se ju nuk do të postoni foton tuaj ñ si ndoshta gruan tuaj.

Nëse ju nuk bëni si foton tuaj, të ketë një të profesionale e bërë. Ka shumë shërbime profesionale foto që të bëjë asgjë por të krijojë fotografi të mëdha për internet profilin tuaj takim.

Nëse ju dëshironi të qëndrojë një shans kundër guys tjera atje, ngarkoj një foto me cilësi të mirë.

Oh, një shënim më tepër e rëndësishme ñ bëni të sigurtë që ju të ngarkoni një fotografi të fundit. Asgjë nuk është më zhgënjyese se për të takuar dikë dhe të kuptojë se fotografia ata ju nisi ishte 20 vjet dhe 40 paund më parë!

Gabim #3: Dërguar një mesazh me një subjekt të mërzitshëm

Fakt #1: Guys tejkalojnë vajzat nga të paktën dy deri një në shumicën e faqet online takim dhe kjo është një numër konservator.

Fakt #2: Vajza të mira në kërkim të marrë dhjetra sy dhe mesazhe në çdo ditë të caktuar.

Ju mund të keni profilin më të awesome dhe ju mund të dërgoni e saj mesazhin më intriguese, por ajo kurrë nuk mund të shohin atë.

Si të vijë?

I thjeshtë. Edhe një herë, gratë me profile të mira online të merrni shumë sy dhe mesazhe çdo ditë.

Japë një arsye për të hapur mesazhin tuaj të parë! Ajo ka për të dalë jashtë në mesin e të gjithë të tjerët, ose ajo ka një shans të lartë të duke u fshirë dhe kurrë lexuar.

Kaloni vetëm sa më shumë kohë harton një linjë intrigues subjekt si ju bëni me shkrim pjesën tjetër të mesazhit tuaj.

Bëj një pyetje ose në mënyrë specifike referencë disa detaje në profilin e saj në mënyrë që ajo do të dini ju në të vërtetë lexuar atë dhe janë me të vërtetë të interesuar në më shumë se vetëm duket e saj.

PAGE: 1 2 3


Mbrapsht në krye ↑

    © Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio