Në tërhiqem – A është online dating rruga e drejtë për të shkuar?

Rifreskimi i fundit: Aug. 09 2020 | < 1

Nëse ju keni shkuar së fundmi përmes një thyerje, është online dating mënyra e drejtë për të tërhiqem? Duke filluar në botën takim pas një marrëdhënie ndonjëherë nuk është e lehtë. Duke qenë në reagim është e vështirë, por këto këshilla jemi këtu për t'ju mbajtur të sigurt!

Të jetë e ndershme
Unë nuk jam duke thënë se të hedhin çdo gjë në lidhje me marrëdhënien tuaj të fundit, por shtoni në tuaj online profil marrëdhënie kaluarën tuaj. Njerëzit duan të dinë nëse ju jeni të divorcuar, të ndara, ve etj. Duke thënë diçka si, "Unë jam i ri në këtë takim online botë" është në rregull për të përdorur kur jeni të ri të saj. Gjithkush ishte i ri në një kohë!

Të jetë i matur
Ashtu botën offline, online dating bota është plot me cheaters, gënjeshtarët, etj. Të jenë të kujdesshëm kur ju jeni duke kërkuar në profilet dhe duke iu përgjigjur mesazheve. Duke filluar nga dhe duke qenë në reagim mund të çojë në ju duke u bërë të prekshme për çdo person i cili do t'ju japë vëmendje. Kjo mund të çojë në probleme nëse ju nuk jeni të kujdesshëm.

Mos jepni nga të gjitha të dhënat tuaja
Nuk është një arsye e shërbimeve online takim të mbajtur shumë gjëra të fshehura. Krijimi i besimit në një individ merr kohë. Merrni kohë për të njohur dikë para se ata e dinë numrin e telefonit tuaj, sepse ju mund të pendoheni më vonë.

Kanë një Mik Shiko Over potencialeve
Nëse jeni të vërtetë të interesuar në dikë, dhe në reagim, kontrolloni me një mik të mirë në qoftë se ju jeni duke bërë zgjedhje është e mirë. Miqtë mund të jetë brutalisht i sinqertë para se të bëni gabime të mëdha.


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio