Manar vs. Partner Gifting – Kush ju do FAVOR?

Rifreskimi i fundit: Jan. 12 2021 | < 1

Globalisht, kafshët shtëpiake janë një pjesë e madhe e më të madhe të jetës sonë. Ne nuk mund të jetojnë pa to; ne trajtoni ata si anëtarë të familjes, ne përkëdhel ato pa kuptim, ne ndonjëherë të trajtuar ato më mirë se partnerët tanë apo bashkëshorti ... Hulumtimet e fundit ka treguar shifra të habitshme mbi se sa shumë ne mbështetemi në gjyqtarit të karakterit kafshët tona "kur daton partnerëve të reja, me manar-pronarët që mbajnë në përputhje me makinë DateMyPet: "Në qoftë se ju doni të datës mua, ju keni për të tani kafshët e mia ".

Si i egër si ajo Dashuri, nuk kemi të preferojnë kafshët tona të disa anëtarëve të familjes? Për të shqyrtuar dashurinë tonë për kafshët shtëpiake, kjo infographic ofron një dritë-zemre krahasuese në kërkim në dallimet në marrëdhëniet mes kafshët tona, partnerët dhe anëtarët e familjes, Dallimet globale, dhe favouritisms në dhuratë të-duke i dhënë gjatë festave të ndryshme.

Ky infographic u kontribuar nga Amilia, në emër të GoneDigging.co.uk.


Mbrapsht në krye ↑
  • Interesant


© Copyright 2021 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio