Gjetja e një kujdestare fëmijësh Pet

Rifreskimi i fundit: Mar. 29 2020 | 3 min lexuar

Herën tjetër që ju të shkoni larg, nëse kjo është për biznes apo kënaqësi, ju mund të dëshironi të marrin në konsideratë punësimin e një manar ulet për të ardhur në shtëpinë tuaj për t'u kujdesur për kafshët tuaja. Punësimit shërbimet e një kujdestare fëmijësh manar profesionale do të lejojë manar tuaj për të qëndruar të rehatshme në shtëpinë e tij, ju jep paqe e mendjes duke e ditur se ai është i sigurt dhe në duart e aftë, dhe ju liron nga detyrimi për të mbështetet në miqtë apo të afërmit. Para se të dorëzojnë çelësat tuaj dhe valë lamtumirë Rover dhe me gëzof pse, të marrë kohë për të edukuar veten në lidhje sitters përkëdhelur dhe shërbimeve që ato ofrojnë. Intervistojë një sitters disa manar, të merrni të dini ato pak, dhe të bëni pyetje. Zbuloni më shumë rreth përvojës së tyre, sa shpesh ata do të vizitojnë kafshët tuaja, Vizitat sa gjatë e kaluar, çfarë ata do të bëjnë ndërsa me kafshët tuaja, se si ata do të merren me emergjencat, dhe tarifat. Përveç informacioneve të përgjithshme rreth shërbimeve të tyre, ju do të dëshironi për të mbuluar disa pika shumë të rëndësishme, si të listuara më poshtë.

– Sigurimit dhe / ose lidhjes: Kjo nuk do të parandaluar aksidentet të ndodhë, por ajo do të ju dhe kujdestare fëmijësh manar në një masë të caktuar të mbrojtur duhet të ndodhë një incident. Shumica pronarë të vetëm janë të siguruar, dhe shumica e shërbimeve që punësojnë sitters përkëdhelur janë të lidhura bashkë dhe të siguruar. Kjo është një ide e mirë për të kërkuar vërtetimin e sigurimit.

– Dispozitat emergjente Pet: Nëse manar juaj të bëhet i sëmurë, kur ju jeni larg, ajo do të jetë e rëndësishme për fëmijët tuaj manar për të ditur çfarë masash për të marrë në qoftë se ju nuk mund të arrihet. Ai ose ajo duhet të ketë informacionin e kontaktit të AFP tuaj, dhe llojin e trajtimit dhe / ose shumat ju autorizoni në qoftë se ju nuk mund të kontaktohet.

– Pet kujdestare fëmijësh procedurat emergjente: Pyesni se çfarë masash do të ndërmerren nëse kujdestare fëmijësh manar juaj të bëhet i sëmurë dhe nuk është në gjendje të kujdeset për kafshët tuaja, në qoftë se ai ose ajo është në gjendje për të marrë në shtëpinë tuaj për shkak të motit me shi, ose në rast të një fatkeqësie natyrore.

– Siguria Key: Pyesni se si kyç do të identifikohen dhe do të ruhet. Keys nuk duhet të jetë e bashkangjitur me ndonjë gjë me emrin tuaj ose adresën në të, dhe kur nuk është në përdorim, në mënyrë ideale ato duhet të mbahen të sigurta në një mbyllje mbyllur të sigurt apo tjetër të sigurt. Shumica e përkëdhelur i ulur bizneset do të ofrojë për të mbajtur kyç tuaj për manar ulur detyra të ardhshme.

– Kontratat dhe format e tjera: Të jetë i sigurt që kujdestare fëmijësh manar juaj ju ofron me një kontratë me shkrim detajuar gjëra të tilla si datat, kohët, Shërbimet rënë dakord, procedurat emergjente, siguria kyç, Normat, etj.

– Referencat: Pyetni për emrat dhe informatat kontaktuese për disa klientëve. Merrni kohë për të biseduar me këta njerëz dhe të pyes për përvojat e tyre dhe nëse ose jo ata do të punësojë atë kujdestare fëmijësh të veçantë manar përsëri. Shumë sitters përkëdhelur janë gjithashtu të lumtur për të dhënë referenca nga profesionistë të tjerë të kujdesit manar tilla si veterinerët, groomers, apo trajnerët.

– Manar çështje: Informoni fëmijët tuaj të ardhshëm përkëdhelur e çdo problem shëndetësor, Çështjet e sjelljes, ose faktorë të tjerë të rëndësishëm në lidhje me kafshët tuaja. Dhënia fëmijët tuaj manar sa më shumë informacion si ju mund të në lidhje me manar tuaj do të mundësojë atë për të dhënë kujdesin më të mirë të mundshme.

– Çështjet në shtëpi: Si me çështjet e përkëdhelur, të jetë i sigurt për të informuar për fëmijët tuaj manar i ndonji oddities rreth shtëpinë tuaj që mund të lindin në mungesë tuaj (tualet që është i mbushur plot, dyer që nuk e bllokoj siç duhet, alarmet e sigurisë, etj).

Sepse ulur manar është një shërbim personal, ju dhe manar juaj duhet të jetë i kënaqur me personin që ju ftojë në shtëpinë tuaj. Shiko për një ndjenjë të profesionalizmit me një prekje personale, të jetë i sigurt për të marrë parasysh ndjenjë gut tuaj, dhe vëzhguar reagimin e manar tuaj për kujdestare fëmijësh manar ju intervistës. Me pak e përgatitjes dhe hetimit, manar juaj do të jetë në gjendje për të qëndruar në mënyrë të sigurtë në shtëpinë e tij, ndërsa ju jeni larg, dhe do të jetë atje për të përshëndetur me padurim ju me dashuri dhe mëshirë kur të ktheheni.


Mbrapsht në krye ↑
  • Interesant


© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio