Kujdes nga Duke u bërë një Online profesionale Dater

Rifreskimi i fundit: Maj. 22 2020 | 3 min lexuar

Çdo vit, qindra e mijëra njerëz të gjeni 'ndeshjen e tyre të përsosur’ përmes shërbimeve online takim. Dhe çdo vit qindra e mijëra më shumë bëhen të dekurajuar nga përvojat e tyre. Një nga faktorët që kontribuojnë për ata që kanë probleme me online takim është shfaqja e 'dater profesionale në internet', një term i shpikur nga Magazine Online Dating për të përshkruar një person i cili vepron serioze në lidhje me gjetjen dikë, por pa qëllim të marrë ndonjë datë apo marrëdhënie "shumë seriozisht’ sepse ndeshjen e ardhshme 'mund të jetë më mirë.’

Një dater profesional online zakonisht posedon tre ose më shumë nga zakonet e mëposhtme:

> Komunikuar me më shumë se gjashtë njerëz njëkohësisht.

> Anëtare e tre ose më shumë shërbimeve online takim në të njëjtën kohë.

> Relists profilin brenda 24 orë të një marrëdhënie shpërbërjes.

> Lejon disa komunikime vetëm 'fund’ në mënyrë që të vënë kohën në komunikimet e reja.

> Kontrollon mesazhet dhe shërbimet takim disa herë në ditë.

> Gjithmonë beson se ndeshja e ardhshme 'mund të jetë më mirë'.

> Disa herë në vit do të ketë më shumë se një datë të, me njerëz të ndryshëm, vendosur deri në një javë.

> Në shenjë e parë e fatkeqësisë në një marrëdhënie të mundshme, lejon të gjëra të ndërpresë të kthehen në online takim.

> Mund të fshehin profilin, por nuk do të fshini atë, kur në mënyrë të qëndrueshme takim një person.

> Kur kthehej nga një datë të, menjëherë kontrollon postën për mesazhe të reja nga të tjerët.

Përgjithësisht, një person nuk e them me vetëdije "Unë dua që të bëhet një dater profesional online’ pastaj të ndjekë atë si një qëllim në jetë. Kjo është diçka që zhvillohet si pasojë e përvojave në internet dating e personit. Ai / ajo e sheh si "e lehtë’ kjo është për të marrë një datë të re dhe është futur për fytyra të reja praktikisht përditshme. Para se personi e di atë, ai / ajo është duke komunikuar me një gjysmë duzinë (ose më shumë) njerëz në të njëjtën kohë. Kur një datë është rregulluar me një person ende ka gjashtë perspektivat presin në Inbox të personit, kur ai / ajo kthehet nga data. Kjo, nga ana e tij, fillon të zhvillohet një mentalitet nënndërgjegjeshëm që personi tjetër mund të jetë 'më mirë,’ prandaj ajo është më e lehtë për të lënë një marrëdhënie ose përvojë takim në shenjë e parë e telashe në vend se të punojnë nëpër këto probleme.

Një dater profesional online në përgjithësi do të fshehin një profil kundrejt fshirjes atë kur të hyjnë në një marrëdhënie ekskluzive takim. Subconsciously, personi nuk është me të vërtetë duke i dhënë të tij ose të saj 100% të marrëdhënieve sepse ata kanë formuluar një rrugë të lehtë shpëtuar përsëri në planetin e datave.

Daters Profesionale linje, pa e kuptuar atë, janë duke pasur një efekt negativ mbi njerëzit që ata të vijnë në kontakt me gjatë ekspeditave të tyre. Për shembull, një dater profesional online mund të jetë me shkrim shtatë persona në të njëjtën kohë, kur një tjetër perspektivë të re interesante tregon deri. Nga ana e tij, dater profesional online lejon komunikimin me njëri- (ose më shumë) nga shtatë njerëz të tjerë për të papritmas ndalet, duke e lënë atë person pa përgjigje dhe pyesin, 'Ku bëri ai / ajo të zhduket në?’ Problemi tjetër daters profesionale online të sjellë për online takim është mungesa e përkushtimit të vërtetë. Ata mund të kenë tre, katër apo edhe marrëdhëniet më shumë në vit. Marrëdhëniet janë përgjithësisht jetëshkurtër dhe dater profesional online ka një datë të re rreshtuar (me dikë të ri ai / ajo u takua në internet) brenda disa ditësh të një thyerje.

Një person i cili posedon tre ose më shumë tipare të një dater profesionale në internet nuk mund të duan të pranojnë se ai / ajo është një dater profesional online, por duke bërë kështu që është hapi i parë për zgjidhjen e problemit. Hapa të tjera për zgjidhjen e problemit janë:

> Krejtësisht të fshini profilin tuaj(s) kur hyjnë në një marrëdhënie. Nuk ka shikuar prapa, vetëm përpara.

> Angazhohen veten për marrëdhënien tuaj me një vendosmëri të fortë për të punuar nëpër problemet. Duke punuar përmes çështjeve në një marrëdhënie është ajo që i ndihmon njerëzit që të rritet. Drejtimin larg nuk është zgjidhje.

> Në qoftë se ju të ndaluar komunikimin me dikë, mos e bëj atë gjeldeti të ftohtë. Të paktën dërgoni atij personi një shënim sjellshëm në mënyrë që ai / ajo e di pse. Personi do të respektojë ju më shumë për këtë.

> Gjej një shërbim online dating që ju pëlqen dhe rrinë me të. Kjo nuk është një lojë për të parë se sa njerëz i ri ju mund të komunikojnë me. Çdo person që ju të komunikojnë me të është një njeri i vërtetë me ndjenjat reale. Mos i çojë ata në.

> Vetëm të komunikuar me një numër të vogël të njerëzve në një kohë.

> A nuk bie në mentalitetin e 'një tjetër mund të jetë më mirë.’ Në vend të kësaj, të përqëndrohet në personin që ju jeni me të dhe e di se ata janë 'më i mirë'. Pastaj e bëjnë atë punë.

Daters Profesionale linje pa qëllim lënduar shumë njerëz gjatë rrjedhës së 'aventurë' e tyre. Por ndoshta ajo që është më e keqe është se daters profesionale online të dëmtojë veten e tyre, sepse ata kurrë nuk e mësojnë të punojnë përmes çështjeve të marrëdhënieve që prodhojnë marrëdhënie sukses afatgjatë. Për fat të mirë, me vendosmëri, daters profesionale online mund të ndryshojë dhe kur ata vënë të njëjtin fokus intensive në një marrëdhënie (si ata bënë me online takim) pastaj marrëdhënie përgjithësisht kthehet në një përvojë të mahnitshme dhe të gjatë-të qëndrueshme. Dhe kjo prodhon një tjetër histori suksesi nga dy njerëz që u takuan në internet.


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio