Pro dhe kundër Dating një grua të rinj

Rifreskimi i fundit: Jan. 24 2021 | 2 min lexuar

Një i fundit studim sugjeron se njerëzit pavarësisht nga mosha e tyre duan të më sot gratë në 20s tyre mes. Nëse gjetjet e anketës janë për t'u besuar, burrat edhe më të vjetër në 40 të tyre, 50s, ose 60s preferojnë në datën e femrave shumë më të rinj se ata.

Ka qenë një kohë kur shoqëria nuk i ka pranuar marrëdhëniet mes burrave të vjetër dhe gratë e reja; megjithatë, tani gjërat kanë ndryshuar në mënyrë të konsiderueshme dhe marrëdhëniet e tilla janë bërë mjaft të zakonshme. Ndërsa çdo gjë në lidhje me marrëdhëniet e tilla nuk është e mirë, ata nuk janë krejtësisht të këqija ose. Diskutimi më poshtë shqyrton disa pro dhe kundra takim gratë më të reja.

Rekuizitë

Gratë më të reja, për shkak të moshës së tyre, vijnë zakonisht me bagazhet e më pak emocional. Gratë e moshuara, nga ana tjetër, shpesh humbasin bukuri e tyre të butë, si rezultat i kaluar nëpër shumë ulje dhe ngritje në jetë. Burra të moshuar shikoni për partnerët takim që mund të rifreskoni ato dhe janë kështu të rrallë të interesuar në gratë që janë të ngarkuar emocionalisht.

Si burrat plaken, ata kanë tendencë të bëhen më pak aventureske. Kjo i bën ata të duken shumë më të vjetër se ajo që ata në të vërtetë janë. Duke qenë me një grua që është shumë më i ri mund të ndihmojë një njeri të kthehet gjallëri e tij të humbur dhe të fituar energji të mjaftueshme për të jetuar jetë të plotë; Vitaliteti i femrave më të rinj duket për të punuar mrekulli për këta burra.

Dating gratë më të reja shpesh ndihmon njerëzit për të parë botën nga një perspektivë të ndryshme. Burra të moshuar shpesh fillojnë duke besuar se ata e kanë parë të mjaftueshme. Kur këta njerëz fillojnë takim gratë shumë më të reja se ata, ata kanë tendencë për të zhvilluar një botëkuptim absolutisht të freskët. Ata madje mund të fillojnë të bëjnë gjëra që ata nuk kanë bërë më parë.

Cons

Pjekuria dhe urtësia mund të vijë vetëm kur një person bëhet më i vjetër; Deklarata qëndron i vërtetë për burrat dhe gratë. Është e pamundur të rreme këto dy cilësi. Shpesh pas shkëndijë fillestar është mbi marrëdhëniet midis një njeriu të vjetër dhe një gruaje më të re kthehet bajat për shkak të mungesës së pjekurisë dhe urtësisë në këto të fundit.

Nëse ju merrni në një marrëdhënie me një grua shumë më të re se ju, ju mund të gjeni të vështirë për të bërë të lumtur e saj në shtrat për shkak të makinë e saj të lartë seksi. Shumë gra nën rrethana të tilla të fillojmë të shikojmë për një tjetër partner seks. Ndërsa duke bërë këtë një grua mund të plotësojë nevojat e saj seksuale, për njeriun ky zakon i partnerit të tij të rrit shanset e tij për zhvillimin e sëmundjeve seksualisht të transmetueshme.

Kur takim gratë shumë më të reja se ata, burrat mund gjithashtu të shqetësuar nga mungesa e saj të interesit në zgjidhjen e poshtë dhe duke e bërë një familje. Sot, shumica e grave në 20s tyre mesi apo të rinj se që duan të gëzojnë jetën, kanë karriera të përsosur, dhe të fitojnë një shumë të holla para se të vendoseshin poshtë. Si një njeri i cili nuk është se më i ri, një definitivisht nuk do të gjejnë shumë të lehtë për të dhënë partnerin e tij aq shumë kohë para se të fillonte një familje.

Ashtu si çdo marrëdhënie tjetër, marrëdhëniet midis burrave më të vjetër dhe gratë e reja gjithashtu kanë meritat dhe demerits e tyre. Kështu, për të bërë marrëdhënie të tilla të suksesshme të dy partnerët duhet të kuptojmë mirë njëri-tjetrin dhe duhet të jetë në përputhje me njëri-tjetrin.


Mbrapsht në krye ↑
  • Interesant


© Copyright 2021 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio