Respekt

Rifreskimi i fundit: Aug. 05 2020 | < 1

Nuk është një kurth që shumë prej nesh bien në sepse për më vajzat pjesë socializohen të jetë i ëmbël, i gjindshëm, pasiv, i sjellshëm etj. Kur ne të rritet deri dhe për të marrë në marrëdhënie, shumë prej nesh nuk e di se çfarë të bëjë në përgjigje të mosrespektimit.

Është pak si ne jemi duke ngrirë. Tronditur. I zhgënjyer. Tani Çfarë? Mirë, ekziston një përqindje e femrave që nuk do të vënë me çdo formë e mosrespektimit në marrëdhëniet e tyre. Një incident dhe ata dorëzani. Ndoshta një ide e mirë!

Por atëherë nuk është tjetër prej nesh – që ose të marrë përkohësisht të zemëruar apo të mërzitur, por si një pilulë e hidhur – ne gëlltit atë dhe të lëvizë. Kjo nuk është një ide e mirë.

Pa marrë parasysh se sa shumë partnerë ju mund të takohen në jetën tuaj, duhet të ketë gjithmonë të paktën një kërkesë – që ju janë trajtuar me respekt nga një ditë deri në fund.

Shiko për zonat e respekt kur është…

1. Ju jeni intime. Ai duhet të respektojë pëlqen dhe nuk i pëlqen.

2. Ju jeni duke folur me njëri-tjetrin. Ai nuk duhet të flasin për ju si një baba të zemëruar apo të doja që ju jeni një idiot.

3. Ju jeni duke argumentuar. Edhe në të nxehtit e betejës, ju nuk duhet të disrespected. Nëse ajo merr atë të nxehtë – dikush duhet të ecin tutje.

4. Ai është rreth miqtë dhe familjen tuaj. Nëse ai nuk ka trajtuar miqtë tuaj / të familjes me respekt, atëherë ai nuk respekton ty. Ata janë një zgjatje prej jush.

5. Ju jeni duke i dhënë fund atë. Edhe nëse marrëdhënia është e gjatë dhe ka ndjenja të lënduar – ai duhet të ketë respekt të mjaftueshëm për atë që ju ka ndarë për t'i dhënë fund atë, ose të pranojë fundin me klasë.


Mbrapsht në krye ↑
  • Interesant


© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio