Romancë, Një Ndjenja Apo Diçka Ne A?

Rifreskimi i fundit: tetor. 21 2020 | 3 min lexuar

Nëse ju shikoni lart fjalën 'romancë' në fjalor ajo është e shënuar edhe si një emër dhe një folje! Pra, çfarë saktësisht është romancë?

Unë mund të kujtohet përsëri në një kohë kur kam përdorur për të vërtetë luftojnë në marrëdhënie romantike, Unë kam qenë me një ish të veçantë dhe ne ishim duke u përpjekur për të "shpëtojë" marrëdhëniet tona po vdes, kështu që ne kemi vendosur se ne do të kemi një 'data natë' çdo javë. Nuk ka asgjë të keqe me këtë ide, në të vërtetë që ka një javor 'datë natë' është diçka që unë në mënyrë aktive të inkurajojë klientët e mi për të bërë, megjithatë ajo që më kujtohet në lidhje me këtë marrëdhënie të veçantë është se ajo nuk kishte rëndësi se sa datat shkuam në, romancë kurrë nuk u kthyen! Ndjenjat tona kishte ndryshuar. Dhe kështu ai e bëri absolutisht asnjë ndryshim atë mënyrë kurrë se sa shpesh ne rrinin ulur të gjithë në tryezë nga njëri-tjetri në një mjedis romantik, ka pasur ende asnjë romancë për ne në këtë situatë të veçantë.

Kështu, kjo tregon se ju nuk mund ta detyrojë romancë.

Ajo tregon se ju mund të bëni gjëra së bashku, që shumë njerëz do të referohen si 'romantik', por nëse ndjenjat prapa veprimeve nuk janë atje atëherë kjo me të vërtetë nuk ndjehen shumë romantike në të gjitha, në fakt ajo mund të ndjehen si duke tërhequr dhëmbët. A keni ndonjëherë u ul me dikë që ju janë takim mbi një vakt jashtë dhe ajo vetëm nuk ndjehen të drejtë? Biseda u rrëgjuar dhe i vështirë, apo ndoshta ka pasur tension dhe ndjenjë e keqe në ajër. Kur ky është rasti kjo nuk ka rëndësi se sa romantik vendosjen apo aktivitet që ju jeni duke bërë, ai thjesht nuk barazohen deri në 'romance'. Në flipside unë mund të mendoj për kohët kur unë kam bërë gjëra me dikë që thjesht nuk ishin romantik fare, si ecin nëpër baltë në wellies tona në shi, dhe ende atë ende ndjerë romantik, për shkak të ndjenjave dhe lidhje unë ndaj me atë person.

Si për ata çifte që ju shihni jashtë së bashku që kanë pasur në mënyrë të qartë një argument - sa romantik do të jetë mbrëmje e tyre? Ndoshta kjo mund të shpëtohet, nëse njëri prej tyre bëri diçka romantike që thyen akullin dhe shkaktoi ndjenjat dashur përsëri. Në fakt nuk e ata thonë se make-up seksi mund të jetë e nxehtë? (Për gratë klientët e mi unë rekomandoj duke shkuar për marrëdhënie ku të duash dhe pasion është në përputhje, në vend se të nxehtë dhe të ftohtë).

Si një grua që unë mund të garantoj për faktin se kur një njeri shkon një rrugë të gjatë për i diçka romantike për gruan e tij ajo është vlerësuar në masë të madhe, edhe në qoftë se ndoshta gruaja i tha ishte vetëm takim burrin tha, dhe ajo nuk ishte i sigurt rreth tij ende, duke folur gjerësisht ne gratë vlerësojmë gjeste romantike. Megjithatë edhe në këtë një skenar mbi krye, gjest i padëshiruar romantike mund të jetë shumë e pakëndshme, kështu që ku është vija?

Çfarë do të thotë romancë për ju? A është e përshtatshme në të gjitha situatat dhe nëse jo, pse jo? A mund të përdoren për të shëruar dhe riparimin e një marrëdhënie ose për të ndez dashurinë dhe pasionin? Këto janë pyetje interesante për të kërkuar.

Është patjetër një argument i dy palëve. Personalisht unë sugjeroj që romanca është një ndjenjë, e cila mund të sjellë nga një veprim ose një sërë veprimesh. Për shembull, nëse burri im planifikon një datë të bukur për ne, dhe shkon në përpjekje për të marrë mua nga, ose ai tregon deri në shtëpi me një bandë e madhe e luleve për mua, kjo do të shkaktonte një reagim romantik brenda meje. Unë do të ndjehen një mënyrë të caktuar dhe unë do të ndajnë atë me të. Unë do të vlerësojmë atë që ai e ka bërë dhe kjo do të bëjë të ndihem mirë dhe buzëqeshje. Kjo, nga ana e tij, do ta bëjë atë të ndjehen mirë.

Megjithatë ajo që është me të vërtetë interesante për mua është se ne gratë kemi një kapacitet për krijimin ndjenjat romantike për veten të gjitha nga vetja! Çfarë dua të them me këtë është se kur një grua mëson të vetëm 'jetë' në butë e saj, energji femërore, ajo mund të ndjehen romantike, edhe në qoftë se nuk ka asnjë të pranishëm njeri. Kjo ndjenjë mund të arrihet duke përdorur një dush të nxehtë, qirinj, me një masazh Aromatherapy, veshja me rroba të bukura dhe në shumë mënyra të tjera. Pra, e bën këtë e bëjnë burrat e tepërt? A Jo, mjaft për të kundërtën, Unë sugjeroj se kur një grua mund të zbutur dhe përvojë ndjenjë romantik, ky hap hapësirë ​​për të që të vlerësojmë burrin e saj kur ai bën diçka që shton në këtë ndjenjë.

Nëse ju e dini qasjen time për takim ju do të dini se unë besoj në rolet mashkullore dhe femërore të energjisë brenda një marrëdhënie, kështu që për një grua femërore Unë nuk do të sugjeroja 'bëjnë' gjëra romantike për burrin e saj, megjithatë duke marrë në një hapësirë ​​romantike të 'ndjenja' dhe 'të qënit ", dhe pastaj ndarjen që me burrin e saj mund të jetë e bukur. Ai gjithashtu bën thirrje për nevojën e tij për të qenë mashkullore dhe ju lutem gruan e tij duke bërë gjëra për të, që e bëjnë atë të lumtur. Nëse ju jeni një grua dhe dëshironi më shumë romancë në marrëdhënien tuaj unë rekomandoj duke u përpjekur këtë. Dhe në qoftë se ju jeni një njeri dhe ju doni të "fitojë" një grua ju jeni takim, ose sjell pasionin përsëri në marrëdhënie ju jeni aktualisht në, Unë sugjeroj 'bërë' diçka romantike për të,, me frymën e vërtetë të romance prapa veprimeve!

Have fun.

Julie.


Mbrapsht në krye ↑
  • Interesant


© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio