5 Këshilla për të Bëni një Dating Great pari Online përshtypje

Rifreskimi i fundit: Jan. 13 2021 | 3 min lexuar

Kur njerëzit flasin për përshtypjet e para, ata menjëherë mendojnë ballë për ballë kontakt. Megjithatë, kohët kanë ndryshuar, dhe përshtypjet e para edhe çështje të konsiderueshme me kontakt online ... sidomos kur është fjala për online takim. Dhe, rregullat për ballë për ballë përshtypjet e para ndryshojnë nga online takim përshtypjet e para.

Ku përshtypja juaj e parë Pikat: Profili juaj dhe Email Juaj

Nëse ju zgjedhin për online takim mbi metodat tradicionale të takim, gjëja e parë që ju duhet të kuptojnë është se ku përshtypjet tuaja të para do të rëndësi. Dhe, përshtypjet tuaja të para do të gjenden në të dy profilin tuaj dhe email.

Kur vjen puna për të Profili juaj:

Nëse ju nuk e di, Profili juaj duhet të jetë pozitiv dhe optimist - asgjë që tregon se ju jeni të vetmuar ose të dëshpëruar (kthehet-off i madh për gratë). Ju gjithashtu duan për të siguruar ajo qëndron e tanishme, kështu update it shpesh në qoftë se keni nevojë për të (ose kur gjërat kanë ndryshuar në jetën tuaj). Të jetë i sigurt që ju jeni përshkrues në lidhje me llojet e gjërave që ju pëlqen të bëni pa dhënë informacion shumë të drejtë të fjalës. Mbaj mend, ju doni të mbajë interesin e tyre kur ju email mbrapa dhe me radhë.

Kur vjen puna për të Email juaj:

Tani, në qoftë se keni ndërmend të emailing një "datë" e mundshme, ju duhet të dini se si të shkruaj një vrasës parë email përshtypje. Kjo email pari ju dërgoni duhet të jetë e ngrohtë dhe të ftuar; ju jeni duke kërkuar për të treguar marrësit që ju jeni interesante dhe ata duhet të merrni të dini ju. Kështu, çfarë duhet të kërkojë që email përshtypja e parë?

1 - Email Greeting juaj

Kur ju të gjeni profilin e dikujt që ju pëlqen dhe të vendosë që ju doni të email atyre, ju duhet të dini se çfarë të them për të bërë një përshtypje të madhe të parë. Ju duhet të filloni email off me pas, "Ditë të mirë ose në mbrëmje ose Përshëndetje (emri i përdoruesit)". Të jetë i sigurt se emrin e personit është i shkruar drejt - shkruajnë atë në qoftë se ju keni për të. Ky lloj i hapjes vjen në të gjithë si të ngrohtë dhe të ftuar.

2 - Një Komunikimi i shkurtër

Kur vjen puna për të shkruar e përsosur email parë përshtypje, këtu është një tip që ju duhet të mbani në mend: asgjë më shumë se tre paragrafët dhe asgjë më pak se dy paragrafë. Çdo gjë të shkurtër apo gjenerik nuk do të merrni ju përgjigje, dhe çdo gjë shumë e gjatë do të thotë që ju jeni duke u përpjekur për të vijnë të gjithë si të dëshpëruar.

3 - Gjejnë gjuhën e përbashkët

Kur ju dukej mbi profilin e tyre, nuk ka dyshim se keni pasur diçka të përbashkët kështu e përmend atë në e-mail. Nëse kjo është diçka e çuditshme që ju të dy ndajnë të përbashkët, tregoni atyre në lidhje me të. Ndërsa shumica e folks do të shikoni profilin tuaj pasi ata marrin një email nga ju (dhe po, Profili juaj duhet të përmend pëlqen dhe hobi), ju nuk duhet gjithmonë të llogarisin në këtë.

4 - Detail Përmend Profile-specifike

Deri tani ju keni shkuar mbi profilin e tyre me kujdes, kështu që kur ju filloni të shkruani email tuaj, përmend diçka të veçantë në lidhje me të. Konsideroni duke folur për diku ata kanë qenë ose një film që kam parë, etj. dhe të jetë pozitiv në lidhje me temën. Është e rëndësishme që ju vijnë të gjithë si një person pozitiv në qoftë se ju doni që ata të kthehet përgjigje.

5 - Pyetni Një (Vetëm Një) Pyetja e drejtpërdrejtë

Është e mirë për të kërkuar vetëm një pyetje të drejtpërdrejtë në mënyrë që ju të merrni një përgjigje mbrapa. Shumë pyetje mund të perceptohet si e me hundë të madhe. Të jetë i sigurt, pyetja është diçka që ata nuk e mendjes duke u përgjigjur.

Është e rëndësishme që ju të mbani mend se për të krijuar një përshtypje të parë, të dyja profilin tuaj dhe email duhet të shohim ftuar - shkoni mbi ata të dy me një krehër gjobë dhëmb, kërkoni për drejtshkrimore dhe gramatikore gabime. Të jetë i sinqertë në të dy prej tyre, dhe kur ju shkruani se email fillestare, rrinë në të dhëna të përgjithshme - që ju jeni, mosha juaj, në qoftë se ju keni qenë i martuar, keni fëmijë, etj.

Përshtypjet e para nuk janë vetëm për ballë për ballë kontakt anymore; ata janë përdorur edhe në internet. Me disa paramendim, ju mund të krijojë përshtypjen e parë që merr përgjigje që ju po kërkoni.


Mbrapsht në krye ↑
  • Interesant


© Copyright 2021 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio