Më i lartë 4 Këshilla Ju duhet të dini për Dating

Rifreskimi i fundit: Jan. 17 2021 | 3 min lexuar

Ne jemi të lagur me këshilla dating kudo ne shikojmë. Në një botë të plotë të njerëzve duke u përpjekur për të gjetur një të ajo duket gjithkush dëshiron që të thonë fjalën e tyre. Dhe aq shpesh ata e bëjnë të tingëllojë në mënyrë të lehtë kur në fakt ajo nuk është e lehtë në të gjitha. Nëse do të ishte ne do të të gjithë kanë përmbushur burrë apo grua e ëndrrave tona në fund të fundit. Pra, unë nuk jam duke shkuar për të thënë gjëra të tilla si “Ju vetëm duhet të marrë përsipër çdo gjë po e mban ju prapa dhe shkoni për të.” sepse në qoftë se ne mund të bëjmë gjithçka që ne nuk do të ketë nevojë për të lexuar dating këshilla. Kështu që unë nuk pretendojnë të jetë një ekspert. Çfarë të bëj kërkesë është që të jetë në gjendje për të kuptuar. Ne jemi të gjithë në këtë së bashku.

Bëhu Yourself

Kjo është ndoshta gjëja më e rëndësishme për të kujtuar kur ju të hyjë në takim lojë. Por është gjithashtu ndoshta më e vështirë për të bërë në praktikë. Dhe unë mendoj se ne kemi qenë pothuajse gjithë fajtor për të vepruar në mënyrën se si ne mendojmë se personi ne si do që ne të në mënyrë që të lë përshtypje ato. Por ju jeni thjesht kurrë nuk do të gjeni dashurinë e vërtetë se rruga. Dashuria e vërtetë është një lidhje. Ajo është dikush të jeni duke parë për saktësisht se kush jeni dhe adoring ju për atë. Në fund të fundit po ju do të shkoni nëpër tërë vepruar tuaj të jetës? Por me këtë vjen një përgjegjësi. Nga ana tjetër ju duhet të jetë i respektueshëm i cili ata janë. Kështu për shembull ju mund të jetë një karrige lëkundëse e vështirë, por ata si cheesiest i cheesiest në pop. Ju duhet të respektojnë ato si ju do të donte ata që të respektojnë ty. Mos u mundoni të ndryshoni njëri-tjetrin. Unë kam dëgjuar atë nga njerëzit në marrëdhënie të gjatë të qëndrueshme. Kjo është më e keqe gjë që ju mund të bëni. Ajo vetëm të çon në pakënaqësi dhe hidhërim.

Të Pak Gjërat janë vlerësuar

Ju do të keni për të gjykuar se si ju të luajnë këtë në të cilët personi është për shkak se disa patjetër të bëjë si gjest më të mëdha dhe që do të wined dhe ngrënë! Por keqkuptim i zakonshëm është se gjithkush është si se kur shumë do të preferonte vetëm një tekst i pyetur se si dita e tyre është. Unë kam dëgjuar njerëzit duke thënë se para dhe unë priren për të rënë dakord me të. Një gjë shumë e rëndësishme në qoftë se ju jeni duke marrë atyre një dhuratë është që ju duhet të merrni për të dini se çfarë u pëlqen. Ajo tregon një interes në to dhe të cilët ata janë të. Dhurata përgjithshme të tilla si lule, çokollata dhe solucion pas rrojes / parfum janë të mirë në fillim, por si një marrëdhënie përparon qepur dhuratat tuaja që të jetë pak më shumë individ të personit që ju jeni takim.

Kanë Mendime

Po, kjo është një e vështirë në qoftë se ju keni një personalitet të turpshëm. Jo se nën atë të jashtme i turpshëm nuk ka një pasuri prej mendimeve bubbling (Kjo është arsyeja pse shumica prej nesh të bëhet shkrimtarë!) por kjo nuk është gjithmonë e lehtë të kemi besim për të shprehur ato dhe që të mund të marrë në mënyrë të ju gjetur dashuri trishtim për shkak se një person ka për të marrë të dini ju. Kjo është se si ata të vendosin nëse ata si ju apo nuk vijim tërheqjen fillestare. Natyrisht pëlqen në jetë, dashuria është e njëjtë dhe ju do të duhet të përdorni sens të përbashkët dhe këshilla nga të tjerët për të dini se çfarë situata ju duhet të shprehin opinionet tuaja në dhe kur ajo është e mirë për të mbajtur të qetë, por kur ju mund të le ta dinë që ju jeni. Ju ende mund të jetë i turpshëm. Kjo mund të jetë tërheqës. Por të përpiqet të jetë e hapur shumë. Dhe mënyra për të ndihmuar me të cilat do të ishte për të bërë një kurs në komunikimet (ose disa!), bëni kurse në mbrëmje, shkoni në një Toastmasters ose vetëm të marrë veten nga atje në një atmosferë sociale sa më shumë si ju mund të. Kjo është e frikshme, por është e vlefshme. Si nëna ime gjithmonë tha, ju nuk duhet të ndalet jetën tuaj për njerëzit e tjerë.

Pick Personi Për Ju

Një gjë shumë e zakonshme që njerëzit të bëjnë është që ata të vini dikë bazuar në atë që familja ose miqtë mendoj. Nga të gjithë do të thotë këshillë kujdes ku këshillë është e ndjeshme të tilla si nëse ai / ajo është një narkoman njerëz ndoshta janë vetëm në kërkim për ju. Por njerëzit kanë një tendencë e vënë llojin e tyre si lloj të gjithëve dhe nga lloji i personit ne do të shkojmë për të është unike për ne. Nëse jeni duke kërkuar për një hipi ose një beatnik ju kurrë nuk do të jetë i lumtur me një fermer të vendit dhe anasjelltas. Pa dyshim ka përjashtime sepse bota i takim është e paparashikueshme, por në terma të përgjithshëm, ne jemi të gjithë në kërkim të dikujt që përshtatet me ne dhe ne kemi nevojë për të qenë me dikë që ne jemi të kënaqur me të dhe që na excites. Nuk është e mirë qenë me dikë, sepse ata kanë të dashurit tuaj’ vulë e miratimit. Ata nuk janë ato që datojnë ato. Ju jeni. Dhe ju nuk do të tregoni atyre se çfarë të bëni kështu që nuk do të lejojë që ata të marrin vendime për ju. Dhe besoni vendime tuaj dhe mendjen tuaj. Instinktet tuaja në dashuri zakonisht janë ato të drejtë.


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2021 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio