Top Këshilla për një Kiss Madhe Cili ndjehet ashtu Perfect

Rifreskimi i fundit: Jan. 17 2021 | 2 min lexuar

Kissing është një pjesë jashtëzakonisht e rëndësishme e çdo marrëdhënie romantike. Që nga kohët e lashta, shumë ekspertë marrëdhënie kanë biseduar për rëndësinë e puthjeve dhe tani rezultatet nga një hulumtim kanë vërtetuar se frekuenca e puthjeve është në proporcion me nivelin e deklaruar të kënaqësisë në një marrëdhënie.

Gjatë hulumtimit në fjalë është gjetur se 66% e grave dhe 59% e burra përfundoi marrëdhëniet e tyre vetëm për shkak se bashkëshorti i tyre nuk ishte i mirë në kissing. Kjo tregon se sa keq ishte e nevojshme për të mësuar artin e puthjeve për të bërë marrëdhënie tij / saj a një të gjatë të qëndrueshme. Më poshtë janë disa këshilla të dobishme për një puthje të madhe.

– Mundohuni të shmangur kissing në publik. Po, ju patjetër mund të shkoni për pecks shpejtë publikisht, por është gjithmonë e mençur për të shmangur të qenit shumë i pasionuar në të hapur. Kisses pasionuar duhet zbukuro momentet tuaja private dhe kështu që është më mirë nëse ju kënaq në ato prapa dyerve të mbyllura apo kur nuk ka askush për të parë ju. Kissing Private lejon të dy partnerët të jetë në të mirën e tyre të pasionuar, i cili është përbërës kryesor i një puthje të madhe.

– Njerëzit e përfshirë në marrëdhënie romantike shpesh e gjejnë të vështirë për të kuptuar se çfarë saktësisht ata duhet të bëjnë me dhëmbët e tyre kur kissing. Nëse ju nuk mund të menaxhoni dhëmbët tuaj kur kissing, ju jeni patjetër një kisser i keq. Problemi duket të jetë shumë e thjeshtë, por në të vërtetë ajo është jashtëzakonisht e vështirë për të kapërcyer atë.

– Për të bërë të sigurt se dhëmbët tuaja nuk do të përfundojë dëmton partnerin tuaj ose të ndaluar nga të qenit mjaft i pasionuar kur kissing, ju duhet të jetë aq i butë sa të jetë e mundur kur squeezing buzët e partnerit tuaj në mes dhëmbëve tuaj. Pastaj, ngadalë tërheqë ata (buzët e partnerit tuaj) prapa dhe të lejojë që ata të rrëshqas pa probleme me anë të dhëmbëve tuaj. Akt nuk është shumë e vështirë, çfarë është e vështirë është duke qëndruar vigjilent pa lejuar partnerin tuaj të kuptojë se ju jeni të vetëdijshëm për pozitën e dhëmbëve tuaj.

– Kissers Madhe gjithmonë preferojnë të bëjë kontakt me sy me partnerin e tyre kur kissing. Po, ka raste kur kissers mbyllin sytë për të ndjehen në momentin, por kjo ndodh vetëm nëse kjo është një puthje perfekte. Për të bërë puthje përsosur, ju nuk duhet të mbyllë sytë tuaj sa më shpejt të vijnë buzët e tua në kontakt me atë të partnerit tuaj. Bëni kontaktin me sy; le të rrjedhin pasion nga sytë tuaj për të partnerit tuaj; kjo është recetë për një puthje të përsosur.

– Një kisser i madh kurrë nuk lejon përvoja e puthjeve të jetë i mërzitshëm për partnerin e tij / saj. Kështu, në qoftë se ju doni të jetë një kisser e mirë që ju duhet të gjejnë mënyra për të siguruar se akti i puthjes nuk bëhen të mërzitshme për partnerin tuaj. Një mënyrë për të bërë puthjeve më emocionuese është duke i përfshirë të gjithë trupin tuaj në aktin. Puth pjesët më erotik të trupit të partnerit tuaj duke përdorur duart tuaja dhe butësisht masazh kokën e tij / saj, fytyrë dhe qafë. Partneri juaj me siguri do te fillosh te shijosh momentin më shumë.

Për të bërë një puthje, një puthje e madhe, ju duhet të bëni gjëra që të kthehet partneri juaj në. Puna nuk është aspak e vështirë; ajo vetëm ka nevojë për qëllimin e duhur dhe një shumë të pasionit


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2021 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio