Top Qytetet amerikane të jetë e komplikuar

Rifreskimi i fundit: Jan. 25 2021 | < 1

Me postë elektronike të vazhdueshme, Shpalljet, dhe njoftimet Facebook rreth marrëdhënieve të reja, Martesat, dhe shtatzënitë, duket sikur gjithkush e ka gjetur “një”. Madje duke shkuar jashtë për bare, duket sikur gjithkush e ka shoqëruar jashtë, por ju. Me këtë frustrim ne e dimë se çfarë jeni duke menduar, “ku janë të gjithë njerëzit të vetme?”

Për fat të mirë, Rent.com ka përpiluar të dhënat për të përcaktuar qytetet më të mira për të gjetur teke. Nga analizuar përqindjen e meshkujve dhe femrave i lirë të natës për sigurinë në vende të ndryshme argëtuese, ky studim gjendet në krye 10 Qytetet e përsosur për teke.

1. San Francisko, California me 38% e popullsisë të qenë i vetëm
2. Manhatën, Nju Jork, 38% i vetëm
3. 38% i Uashingtonit popullsia D.C. është i vetëm
4. 33% përfaqëson Boston, Popullsia e vetme Massachusetts-it
5. Seattle, Washington, me 30% singletons
6. 26% i Filadelfias, Popullsia Pennsylvania-së është i vetëm
7. Minneapolis, Minnesota, 25% i vetëm
8. 24% e popullsisë në Portland, Oregon janë të vetme
9. 23% e Jersey City, New Jersey përfaqëson njëshe
10. Çikago, Illinois me 23% e popullsisë së saj duke qenë i vetëm

Sigurisht, duke ditur këto qytete dhe statistika është hapi i parë. Është e rëndësishme që ju të vendosni veten atje në skenën e duhur. Nga klubet e natës të zhyten bare në muze të artit deri në orë të lumtur për vogëlsira netë në festivale lokale, të gjithë janë vende të mëdha se këto qytete shtëpi që tërheqin teke. Nënshkrimi për klasat e natës në një universitet lokal, shkuar për ngjarjet bamirësi, ose bashkuar me një grup profesionistësh të rinj janë më shumë mënyra për të gjetur “një”.

Mos harroni të jetë vetë tuaj më të sigurt dhe kush e di ndoshta vitin e ardhshëm kartën tuaj pushime do të jetë një njoftim angazhim.


Mbrapsht në krye ↑
  • Interesant


© Copyright 2021 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio