Çfarë A Dëshironi Gratë në një marrëdhënie?

Rifreskimi i fundit: tetor. 22 2020 | 2 min lexuar

Sipas a studim kryer në 2012, 41% Martesat e para, 60% Martesat e dytë dhe e 73% Martesat e treta në fund të Bashkuara të Amerikës në divorc. Këto janë numra të vërtetë alarmante dhe tregojnë se meshkujt dhe femrat në SHBA janë duke luftuar që të kemi marrëdhënie të vërtetë të forta. Për një marrëdhënie të jetë i fortë, të dy partnerët duhet të kuptojnë nevojat e njëri-tjetrit në mënyrë të përkryer. Kështu, këtu janë disa gjëra që gratë të shikoni për në një marrëdhënie.

Dashuri: Ju mund të jetë duke menduar një nuk ka nevojë të jetë një grua që të shikoni për dashuri, por ne nuk mund të lëvizë përpara pa përmendur “dashuri” si gratë vetëm duan të ndjehen të dashur. Kjo nuk do të thotë që një grua dëshiron burrë në jetën e saj për të bërë shfaqje publike e dashuri në intervale të rregullta, por vetëm dëshiron atë që të përshkruaj dashurinë e tij për të Subtly përmes veprimet dhe fjalët si shpesh të jetë e mundur; shfaqje të rastit publik i dashuri nuk është e keqe ose. Kështu, në qoftë se ju jeni një njeri, për të mbajtur një lidhje të fortë me gruan e doni ju duhet të mbani në kujtuar asaj se sa ju dashurinë e saj me fjalët dhe veprimet.

Siguri: Udhëtimi i jetës nuk është e lehtë për askënd, pavarësisht nga gjinia, por për gratë udhëtimi është zakonisht edhe më të ashpra. Ata kanë tendencë për të përballen me çështje të ndryshme të sigurisë pothuajse gjatë gjithë jetës së tyre, një pjesë e madhe e cila është e lidhur me seksualitetin e tyre.

Për gratë në SHBA, ngacmimi seksual nuk është diçka e panjohur. Një telefon përfaqësuar në shkallë kombëtare studim që përfshin 612 grave të rritur të kryera në qershor, 2000 zbuloi se pothuajse të gjithë prej tyre janë përballur me ngacmimin rrugë në një pikë në jetën e. Rreth 87% e grave amerikane të moshës në mes 18 dhe 64 vjet janë gjetur të ketë përvojën e duke u ngacmuar nga një i huaj mashkullor.

Ky probabilitet të lartë e duke u ngacmuar lë gratë jashtëzakonisht pasigurt. Kështu, ata duan një partner ata mund të besimit plotësisht. Gratë etur për partnerët të cilët do të luajnë rolin e një mbrojtës të përsosur dhe të bëjë ata të ndjehen të sigurt.

Si një njeri në qoftë se ju të ketë sukses në marrjen e bashkëshortit tuaj të ndjehen të sigurt, ju së shpejti do të shihni hapjen e saj deri tek ju të dy seksualisht dhe emocionalisht. Kjo automatikisht do të bëjë lidhje në mes të dy prej jush edhe më të fortë.

Shaka: Humor është shumë e rëndësishme për femrat. Gratë gjithmonë të shikoni për njerëzit me pak e ndjenjës së humorit dmth. burra që mund të bëjë të qeshin. Sipas a studim kryer nga MarketTools Inc, 58% gratë duan partnerët e tyre të ketë sens humori. Kështu, një njeri në kërkim të mënyrave për të bërë bashkëshortja e tij i lumtur dhe përmbajtje duhet të përpiqet të jetë në wittiest të mirë të tij.

Respekt: Edhe pse ne po përmendim atë të fundit, Respekti është sipas të gjitha gjasave gjëja më e rëndësishme që të ketë në një marrëdhënie për shumicën e grave amerikane. Sondazhi nga MarketTools Inc zbuloi se 84% e femrave mendojnë se për një marrëdhënie të jetë i suksesshëm, marrjen respekt nga partneri është jashtëzakonisht i rëndësishëm.

Ju duhet të pyesin “ajo që për pamjen fizike”? Po, Gratë duan të kenë burrat dhe partnerët që janë tërheqëse, por për ta kjo nuk është një nga cilësitë e parë që të shikoni për në një njeri.


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio