Çfarë Femrat Really Want?

Rifreskimi i fundit: shkurt. 17 2020 | 5 min lexuar

Nëse ju kërkoni një grua çfarë ajo dëshiron, ajo do të përgjigjen duke u përpjekur për të përshkruar atë që ajo e dëshiron në një njeri. Dhe ajo zakonisht ka vështirësi që përshkruan se. Ajo nuk mund edhe të fillojnë për të përshkruar se çfarë është ajo me të vërtetë ka nevojë për.

Kur ju me kujdes të vëzhgojnë gratë në marrëdhënie, ju gjeni se disa marrëdhënie janë më të kënaqshme dhe të suksesshme se të tjerat. Për marrëdhënie të suksesshme, gruaja është duke marrë të gjitha gjërat që ajo ka nevojë. Në marrëdhëniet që nuk janë përmbushur, një ose më shumë nga nevojat e gruas nuk janë duke u përmbushur.

Ajo e di Kur Diçka vendimtar A është e Zhdukur

Kur ju me kujdes të vëzhgojnë gratë që shkuan jashtë martesës së tyre, ju të gjeni se ata janë duke marrë atë që ata ishin të humbur në martesën e tyre. Për shembull, nëse seksi është i mërzitshëm, ajo do të merrni një dashnor emocionuese. Nëse seksi në martesë është e pranueshme, por ajo mendon se ajo nuk është duke u trajtuar me respekt, ajo do të gjeni një njeri i cili do të trajtojë atë me respekt. Kur gratë shkojnë jashtë martesës së tyre, ata janë duke kërkuar që të ketë një ose më shumë nga nevojat e tyre u takuan. Për disa gra, në qoftë se ai merr dy burra të ndryshme në mënyrë që të merrni të gjitha nevojat e saj u takuan, ajo do të bëjë atë.

Interesant, në shumicën e rasteve, gratë nuk kërkojnë të shkojnë jashtë martesës së tyre. Ata vetëm e dinte se ata ishin të pakënaqur. Ata u bënë të ndjeshëm ndaj përparimeve nga burra të tjerë dhe pastaj zgjodhi për të shkuar me të.

Për shumicën e grave, në qoftë se ajo nuk po bëhet të gjitha nevojat e saj u takuan, ajo do të largohet krejtësisht njeriun dhe të kërkoni për një njeri që mund të përmbushë atë. Por ajo nuk e di se kjo është për shkak se ajo nuk është duke marrë të gjitha nevojat e saj plotësohen, ajo vetëm e di se çfarë gjëra rreth marrëdhënieve ajo nuk ka si.

Gratë mund të mos e dini se, dhe shumica e tyre sigurisht nuk mund të artikulojë atë, por gratë kanë nevojë për katër gjëra në mënyrë që të përmbushet.

Ka katër kafshë të rëndësishme ka nevojë për një Grua

I parë, ajo ka nevojë për të ndjehen të vlerësuar për individin unik që ajo është. Ajo ka nevojë të ndjehen të veçantë, ndryshe nga çdo grua tjetër. Dhe ajo ka nevojë të dijë se njeriu i saj e mbështet atë në përpjekjet e saj.

I dytë, ajo ka nevojë për të ndjehen lidhjen që thellë intime emocionale. Ajo ka nevojë për të patur këtë intimitet emocionale me burrin e saj. Kjo është një lidhje që ajo ndan vetëm me të.

I tretë, ajo ka nevojë për të ndjehen si një grua. Ajo ka nevojë të ndjehen të bukur, sexy, dhe femërore. Ajo ka nevojë për të gëzojnë të gjitha ato gjëra që vjen me të qenit një grua.

Dhe në fund, ajo ka nevojë për seks të nxehtë pasionuar. Ajo ka nevojë për të joshur, enticed, ngacmohem, dhe i kënaqur, pa pushim. Ajo ka nevojë për të përjetuar gjëra të reja, në mënyra të reja, duke përfshirë edhe fantazitë dhe rolet. Kjo e bën atë të ndjehen të gjallë.

Një grua është më e përmbushur kur ajo është me një njeri që ajo ka çdo gjë me, kur ajo është me një njeri që ajo është wildly çmendur për. Por kjo ndodh rrallë. Zakonisht, një ose më shumë gjëra janë të humbur.

Shembuj të Men të ndryshme në jetën e një gruaje

Le të shikojmë njerëzve të ndryshëm që një grua ka qenë me të në jetën e saj. Burrat e ndryshme u takuan disa nga nevojat, por jo të gjitha prej tyre.

Bad Boy

Për shembull, le të marrin të gjithë të famshme klasike djalë i keq. Djali i keq i jep seksin e saj emocionuese. Dhe për shkak se ai është shumë mashkullore, ai e bën atë të ndjehen sexy. Por ai është një hov vetë zhytur kush cheats në e saj. Ajo nuk do të ndjehen të vlerësuar, dhe ajo ndoshta nuk është në gjendje të ndjejnë ndonjë lidhje emocionale. Ajo shpesh bëhet e varur në të, sepse seksi është aq i mirë dhe ajo ndjehet aq shumë seksual. Ajo do të përpiqet më kot për të zbutur atë, por kjo është e pafrytshme. Në një thyerje emocionale, ajo më në fund e lë atë për të mirë. Të paktën grua nderim vetë të lartë në fund lë atë për të mirë.

Bukur Guy

Pastaj ka djalosh klasik superbaba bukur. Ai e bën atë të ndjehen të vlerësuar, dhe ai është në gjendje të krijojë një lidhje emocionale me atë. Për fat të keq edhe pse, ai është i mërzitshëm, ose ai nuk është mashkullore, kështu që ajo nuk do të ndjehen sexy dhe nuk ndihen të ndezur rreth seksit. Ajo do të të duan të martohej me të, sepse ai do të jetë e përkryer për një familje, por për disa arsye ajo mban vonuar angazhimi. Kjo është për shkak se ai nuk e bën atë të ndihet si një krijesë seksuale.

Emocionalisht padisponueshëm Guy

Më e afërt ajo mund të merrni në marrëdhënie ideale është djalë emocionalisht i padisponueshëm. Ai nuk është një superbaba, dhe ai nuk është një hov. Ai mund të jetë mashkullore dhe të japin seks e saj të mirë. Ai mund të jetë një zotëri dhe të bëjë atë të ndjehen shumë të vlerësuar. Por ka një gjë që mungon rëndësishme. Ai nuk është emocionalisht i disponueshëm. Ajo kurrë nuk ndihet emocionalisht i lidhur me të. Kjo është ndoshta më e madhe gra ankesave kanë. Ajo e gjeti djalë ideal në të gjitha aspektet, por mallkuar atë, ai nuk është emocionalisht i disponueshëm. Ajo përpiqet pa pushim për të marrë atë për të hapur deri tek ajo, por kjo nuk ndodh kurrë. Gratë janë krijesa emocionale, dhe ata kanë nevojë për atë, kështu që ajo përfundimisht largohet.

Gay Mik

Ka njerëz të tjerë në jetën e saj. Ka shoqja e saj homoseksual. Ajo do të varur me të, sepse ai e bën atë të ndjehen sexy dhe ai me të vërtetë e bën atë të ndjehen të vlerësuar. Ajo ka shumë të përbashkëta me të, por mallkuar atë, ai është homoseksual, dhe në këtë mënyrë nuk është një opsion.

Lover Mysterious

Dhe pastaj nuk ka dashnor rastit misterioz. Për shumë arsye që ajo kurrë nuk do të ndonjëherë konsiderojnë atë seriozisht për asgjë, por mallkuar, seksi është i mirë. Pasi çdo disa muaj, kur ajo është e mërzitur me mënyrën se si gjërat janë duke shkuar për të,, ajo do të thërrasë atë dhe të shkojnë gjatë për një gjë, dhe një gjë vetëm. Për seks. Dhe pastaj ajo lë duke shpresuar se së shpejti do të gjeni njeriun ideal.

Married Man

Dhe në fund, si një shembull i fundit, nuk ka njeri i martuar. Vetëm ulëta gratë nderim vetë të lejojë veten që të bëhet një mësuese, ose me fjalë të tjera, një grua që dëshiron atë që ajo nuk mund të ketë. Ai jep seksin e saj emocionuese, ai e bën atë të ndjehen sexy, ata ndajnë një lidhje të thellë emocionale. Por ai nuk do ta lërë gruan. Pra, ajo nuk do të ndjehen të veçantë. Dhe për shkak se ajo është nderim të ulët vetë, ajo është shumë e vështirë për të që të largohen.

Por le të kthehemi tek gratë nderim vetë të lartë.

Nëse Vetëm ajo mund të ketë gjithçka që i Nevojave

Kështu, ato ishin shembuj të burrave në jetën e saj. Siç mund ta shikoni, një ose më shumë nga nevojat e saj nuk janë duke u përmbushur në çdo shembull. Por imagjinoni nëse ajo mund të takoni një njeri, i cili lehtësisht takua gjitha nevojat e saj. Një njeri i cili e bëri të ndjehen të saj të vlerësuar. Një njeri që shkaktuar një lidhje të thellë të fuqishme emocionale me të. Një njeri që e bën atë të ndjehen femërore dhe femëror dhe sexy. Një njeri që i jep seks e saj të nxehtë të pasionuar. Tani që do të jetë awesome.

Kjo është mjeshtëror Lover. Ai është i fortë ende i butë. I sinqertë ende me takt. Mashkullore ende emocional. Vendimtar ende fleksibël. Orientuar ende spontan Goal. Shtyrë ende duke i dhënë. Dominante ende i zhytur në mendime. Dhe i jep të egra ulëritës orgasms saj.

Kjo është lloj gjë gra ëndërrojë.

Ka qenë fokusi i hulumtimit tim për të kaluar 15 vjet, dhe është dokumentuar në librin tim, “Manual mjeshtëror Lover David Hije së.” Ju mund të lexoni më shumë në lidhje me librin në web faqen time.

Japin grave kënaqësi të pabesueshme,

David Hije


Mbrapsht në krye ↑
  • Interesant


© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio