Pse Vajzat Tall Takon Guys më e shkurtër

Rifreskimi i fundit: tetor. 15 2020 | 2 min lexuar

Kush atje ka datë ndonjëherë një vajzë shtatlartë se ata ose një djalë më të shkurtër se ata? Si e bëri atë të shkojnë? A ishte i vështirë apo vetëm të rehatshme? Kjo çështje është boggling skenën takim për një kohë tani, siç disa besojnë njerëzit duhet jo date vajza shtatlartë se tyre apo djemtë më të shkurtër se ata. Është koha që kjo teori u demistifikuar me fakte!

Në rregull, kështu që ndoshta kjo mund të ndjehen pak të vështirë Bending poshtë për të puthur një djalë i cili është më i shkurtër që nga ajo e besonte se djemtë duhet të jetë shtatlartë? Por ku ka rregull që vijnë nga? A do të thotë se djemtë të shkurtra dhe vajzat i gjatë nuk duhet sot thjesht për shkak të rregullave në skenën takim?

Çfarë nëse vajza i gjatë i pëlqen djalë të shkurtër dhe anasjelltas? Ajo të gjitha duhet të valoj poshtë për preferencat personale si ka nga ata që në të vërtetë preferojnë vajzat shtatlartë dhe djemtë më të shkurtra, besoni apo jo! Dhe njerëz të tillë do të shkojnë më me takim e tyre, pavarësisht çfarë thonë të tjerët.

Për sa kohë që një djalë dhe një vajzë janë të kënaqur me lartësinë e njëri-tjetrit, atëherë askush tjetër nuk ka të drejtë të përpiqen të imponojnë mendimet e tyre mbi to. Është e nevojshme që të ketë këtë teori e demistifikuar si disa ende do të argumentojnë se ai ka thënë se bëhet më e lehtë, duke shtuar se djemtë janë Wired për të qenë gjithmonë shtatlartë se vajzat, dhe gjithmonë do të ndjehen të vështirë në qoftë se ata janë më të shkurtra.

Është thënë se djemtë nuk do domosdoshmërisht të komentojë mbi të, por disa vërejtje ata bëjnë do të të vë në dukje se si të pakëndshme ata janë me vajzën i gjatë. Nuk ka qenë kurrë diçka tërheqëse në lidhje me një djalosh i cili është i pasigurt në lidhje me veten e tyre.

Vetë-besimi gjithmonë luan një rol të madh në raste të tilla. Që ata gjithashtu kanë deri më sot, pastaj djema të shkurtër duhet të jenë të sigurt në lëkurën e tyre dhe lë shqetësuese në lidhje me lartësinë e tyre. Kjo edhe mund të shënojë atyre një datë me atë vajzë i gjatë cilin ata fantazuar, por kurrë nuk mendonin se do të dalë me ta për shkak të lartësisë së tyre.

Oh yeah, vajzat i gjatë nuk duhet të buzëqeshni vetëm ende si ata gjithashtu kanë disa gjëra për të mësuar veten e tyre. Dating një djalë më të shkurtër nuk ju japin të drejtën për të fus lartësi mangësi e tyre poshtë fytin e tyre. Jepni djalë një pushim, vështirë e saj mjaft të pasur të shkoj vjedhurazi në mënyrë që të ju jap një puthje!

I gjatë, i errët, dhe i bukur nuk duhet të jetë normë. Sa më shumë që lartësia duket tërheqëse, ajo nuk duhet të jetë faktori vendimtar nëse ka karakteristika që janë më tërheqës.

Mos datën lartësinë, Data personi! Është krejt e mundur për të gjetur një djalë i cili është i gjatë, por me një personalitet apo edhe qëndrim madhësia e një mjegull. Same shkon për vajzat. Lartësia duhet të jetë vetëm një faktor i mitur, jo një faktor përcaktues. Nëse dikush ndodh deri më sot një person me lartësinë ata dëshirojnë, mirë dhe të mirë. Nëse nuk, ajo është ende e mirë dhe e mirë.

Për ata që e vënë lartësi si prioritet i parë kur kërkoni për datat, atëherë ata duhet të mendojnë për veten e tyre për herë të parë si ata ndoshta mund të jenë ato me një problem. Lartësia nuk mund të kontrollohet, por qëndrimi mund. Ndoshta kjo është e vetmja mënyrë që të ketë këtë teori të vajzave shtatlartë me djemtë më të shkurtër demistifikuar.


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio