Pse ju nuk duhet të përpiqet për të ndryshuar Guy juaj

Rifreskimi i fundit: nëntor. 25 2020 | 2 min lexuar

Nuk është aq shumë i shkruar për mënyrën se si ju mund të ndryshojë njeriun tuaj. Si ju mund të zbutur atë dhe e bëjnë atë në njeriun që ju doni që ai të jetë. Por le të jetë i sinqertë këtu, çfarë është shkruar gjithmonë bisedimet në të tashmen dhe duket të komentoj mbi pasojat afatgjata të veprimeve të tilla. E vërteta është se ju vetëm dëshironi të ndryshojë një njeri sepse ai nuk është e drejtë për ju.

Kur ju e doni apo me të vërtetë si një djalë ju nuk doni për të ndryshuar ato. Edhe gjërat që ju urrejnë për atë që ju adhuroj rreth tij, sepse ata janë elementet që e bëjnë atë saktësisht kush është ai. Përveç kësaj, në afat të gjatë ata do të përfundojë ju resenting në qoftë se ju të ndryshojë ato. Dhe mund të fajësojnë ata? Doni dikë ndryshuar ju lads dhe lasses? Thellë poshtë nuk ka rëndësi se kush jemi ne nuk duam dashuri gjysmë zemre. Dashuri që është vetëm vendoseshin për një djalë që nuk është e drejtë për ne. Dhe njerëzit që e gjejnë këtë lloj të mahnitshme (Sigurisht me të meta, por çdo marrëdhënie ka është momente) dashuri ku ju mund të jetë i lirë, i lumtur, sigurtë në njohuritë që ai të do ty sepse ti je trim. Ata nuk do të përpiqet për të ndryshuar djalë e parë që ata të takohen në dikë ai nuk është. Ata presin dhe ata e gjejnë atë person i cili ndryshon botën e tyre pa qenë nevoja të ndryshojnë veten e tyre.

Dashuria është për respekt. Ju duhet për të vënë në atë që ju presin për të marrë jashtë. Pra, nëse ju nuk doni që ai të ndryshojë ju pastaj nga ana tjetër ju duhet të ketë respekt për të mos ndryshojë atë. Përveç në qoftë se ju vërtet e doni atë idenë e ndryshimit të ndonjë pjesë të tij nuk i kalojnë mendjen tuaj. Unë nuk jam duke thënë se ju nuk do të gjeni një partner të jetës-gjatë, duke përdorur të gjithë Zbutja / qasje të ndryshuar por ju nuk do të gjeni dashurinë e vërtetë se rruga. Pra vendimi është me ju. A doni dikë ose atë?


Mbrapsht në krye ↑
  • Interesant


© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio