Shkruani Për Data Im PET

Shkruani Për Data Im PET

T'u bashkuar me ekipin tonë të madhe Kontribuesit.

Ne jemi gjithmonë të pranuar artikuj të mëdha nga shkrimtarët, blogerët dhe shkrimtarë të pavarur. Për një ide të asaj që ne jemi duke kërkuar për, ju lutem lexoni përmes disa nga artikujt në këtë faqe interneti. Kjo gjithashtu do të ju jap një ide e ton tonë dhe llojin e artikujve që kanë punuar mirë për audiencën tonë.

Disa informacione të përgjithshme:

  • Vendimi ynë për publikim artikull është i bazuar në meritën dhe përshtatshmërinë e secilit artikull individualisht.
  • Nëse ne të bien dakord për të publikuar artikullin tuaj të parë, pastaj një letër e marrëveshjes do të nënshkruhet para se të bëhet pagesa me normë tonë aktuale për çdo artikull. Kjo nuk do të jetë një marrëveshje që parashtresat e mëvonshme do të publikohet. Të gjitha parashtresat e mëvonshme për publikim do të bazohet në meritën dhe përshtatshmërinë e secilit artikull individualisht.
  • Publiku ynë objektiv janë SHBA gjatë 18 të rriturit të vetme.
  • Me përjashtime të vogla, Artikujt duhet të jetë në mes 600-1000 Fjalë.
  • Titujt e përmbajtjes që kanë punuar mirë janë mbiemra të forta, Numrat (p.sh. listat) dhe pyetje.
  • Të gjitha parashtresat artikull DUHET të jetë origjinal dhe kurrë botuar para.
  • Shkrimtarët mund të zgjedhë për të qenë shkrimtarë fantazmë apo të kenë profilin e tyre të botuar në këtë faqe interneti.

Për të paraqitur një artikull për shqyrtim, ju lutem email artikull për:

nënshtrim AT datemypet.com

SHËNIM: Parashtresat nga agjencia apo biznes tregtar do të konsiderohet në një bazë jo i paguar

 


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2019 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio