A Ju Picking partnerët e gabuar?

Rifreskimi i fundit: shkurt. 24 2020 | < 1

Ka shumë arsye pse një marrëdhënie mund të dështojnë. Koha e keqe. Vetë-sabatoge. Dhe shpesh herë–zgjedhje të varfër.

Ne ndoshta të gjithë kanë qenë fajtor për këtë. Të dy burrat dhe gratë shpesh mund të bien në një model të picking 'njëjtin lloj’ e partnerit, dhe ajo kurrë nuk punon jashtë.

Përse? Sepse ju jeni picking kohën e gabuar personi pas kohe. Në të vërtetë, njerëzit që janë të zgjedhur ndoshta janë këmbyeshëm. Same guy – emra të ndryshëm.

Dhe ju jeni zgjedhur këtë të njëjtën djalë ndoshta për shkak se ju jeni të mbërthyer në një makinë kohe!

Shumë prej nesh bie në dashuri ose të ketë një dëshirë e fortë të rëndë mbi dikë kur ne jemi shumë të rinj që ose nuk punon jashtë ose kurrë materializuar në një marrëdhënie të vërtetë.

Për fat të keq, shumë prej nesh nuk e marrin përsipër që marrëdhëniet e paplotësuar dhe ne vazhdimisht përpiqemi për të përsëritur atë. Në mënyrë të pandërgjegjshme natyrisht.
Ne vazhdojmë të shikoni për këta njerëz të rinj për të na dhënë ndjenjën se ne ndjerë nga ajo dashuri e parë, dhe ne përpiqemi për të replikuar atë në shumë mënyra. Shpesh – shumë mënyra jo të shëndetshme. Për shembull po ju tërhequr për vetëm…

1. Bad Boys
2. Ëndërrimtarë
3. Atletët
4. Flirts
5. Clowns Klasa
6. Pretty Boys
7. Muzikantët

Çështja kryesore këtu është fjala VETEM. Mos harroni kjo nëse asgjë tjetër…Nëse ju jeni tërhequr për vetëm një lloj djalë që do të kishte bërë një datë të madhe prom por padyshim është një zgjedhje e dobët për gruan që ju jeni sot — ju jeni picking partnerët e gabuar!

Mos harroni të zgjedhur një partner jo vetëm me sytë tuaj por me inteligjencën tuaj. Pick dikush që ka kuptim për të cilët ju jeni sot.
Kjo është kyç.


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio