Angel Cats

panungtungan diropéa: Dec. 07 2019 | 4 mnt baca

Tanya Cuddles

Cuddles Dear,

Ulah ucing bener bogoh ka urang, atawa urang saukur sumber asupan kadaharan maranéhanana?

Tulus,

A manusa bisa Opener

Dear Bisa Opener,

Teu bisa nyaritakeun we love you ti jalan we nuturkeun anjeun kira-kira, luncat onto dada lamun saeutikna nyangka eta, jeung purr sanajan itís teu dinnertime? Tangtosna, cinta urang nu komo leuwih sanggeus youíve dibikeun urang dahareun ucing paporit urang!

Hormat Complexly,

Cuddles

Mommas nyaeta tabby abu jeung striping maung éndah. Lamun urang kapanggih nya, manéhna hamil jeung geus abused Ó kenca pikeun fend pikeun sorangan sarta mibanda anak ucing nya di jalan. Ieu mah di taun kahiji mah kuliah lamun kolotna mah nyandak di Mommas jeung Persephone, nu catís stray hiji orok sésana. Urang éta bersyukur pikeun ayana. Thorndike, ucing urang lima belas taun, geus anyar maot. Duka di urang leuwih kaleungitan manéhna ieu gede, sarta urang didnít rek neruskeun hirup di hiji imah catless. Urang diperlukeun naon atuh nu nelepon asih furry,
utamana sabab ieu mah ngan anak hirup di imah sanggeus mah dua kolot sadulur geus pindah kaluar. Pikeun pakaya alus urang, Mommas jeung putri nya kabukti ahli dina widang psikologi ucing; maranéhanana terang kumaha jaga peopleís kabutuhan emosi.

Mommas earned ngaran nya ku nganut kolotna mah jeung kuring salaku lamun urang éta brood nya. Teu lila sanggeus datang imah jeung urang, Mommas mimiti di handap ieu urang di sakuliah pikeun nempo naon we nya nepi ka. Iraha wae nu mana wae nu urang cried, Mommas diuk di suku urang jeung waited sabar nepi ka manéhna bisa administer asih jeung kanyamanan nya.
Sanggeus taun hirup di kota sarua, jeung kolot mah dipindahkeun ka Pennsylvania jeung Mommas jeung Persephone, bari sadulur mah jeung kuring ari balik di Massachusetts. Bapa Hartina, sadayana pikeun kuring, jeung hal panungtungan mah, tangtu kungsi geus hayang ieu pikeun manéhna tilem sorangan. Tapi hiji peuting, takwa awon mah seemed geus datang bener. Sadulur mah anjog di doorstep mah jeung sababaraha warta sedih pisan: Ibu urang geus disebut bisaeun eta nu sheíd datang imah pikeun manggihan bapa jeung bohong asup ka kamar hirup ?ceuli; manéhna sempet dibikeun jauh bari ningali televisi. Pikeun relief mah, sanajan, sadulur mah ceuk nu bapa geus teu geus sorangan di moments ahir hirupna. A babaturan pisan dear geus sareng anjeunna: Mommas.

Mommas geus fatherís mah pendamping konstan lamun ibu mah ngumbara ka keur pakasaban nya. Peuting manéhna kapanggih manéhna dina sare langgeng, manéhna ogé kapanggih Mommas diuk ku sisi-Na. Komo salaku ibu mah cried leuwih manéhna, ucing ieu teu bakal ninggalkeun bapa. Lamun ambulan datang, Mommas paced deui jeung mudik jeung ngali cakar nya kana karpét iraha waé usaha nyieun move nya.

Tungtungna, Ibu mah coaxed nya kana pangkeng nu jadi attendants bisa nyokot fatherís awak mah jauh.
Sanggeus maot fatherís mah, Mommas tended ka indung beurang mah jeung peuting, ngaliwatan sagala kali teuas. Manéhna dijieun imah sigana kurang ngalamun. Jeung attentiveness nya, Mommas mantuan betah cunduk nyeri. Iraha wae ibu mah atawa I cried, Mommas sabar diuk gigireun urang, diangkat paw hiji noél panangan atawa leungeun urang, jeung licked nu duka ti rupa urang, nu mungkinkeun urang nyaho manéhna deukeut.
Manéhna ari pisan tenang kituna teu ngaganggu urang; manéhna seemed nyaho yen urang diperlukeun pikeun grieve. Sanggeus kami dieureunkeun nangis, Mommas bakal dimimitian di loudest, paling pamanasan purr. Saterusna sheíd nanjak onto salah sahiji laps urang. Kuring donít nyaho kumaha basa kuring jeung kuring bakal gotten ngaliwatan jalma jaman tanpa Mommas.
Ampir sataun sanggeus maot fatherís mah, Mommas jadi gering jeung hyperthyroidism. Tanpa perlakuan kanker mahal jeung ubar, manéhna bisa jadi tos maot. Urang teu ragu miara nya. Urang couldnít leungit nya ayeuna.

Barina ogé, manéhna anggota kulawarga urang. Salaku manéhna mimitian héd pound sanggeus pound, urang digarap endlessly jeung Mommas pikeun mastikeun manéhna ate dahareun tambahan pikeun ngajaga beurat nya nepi. Antukna, manéhna shrank ti inohong dua belas-pound normal nya ka leutik tujuh ratus dinar. Lamun urang megatkeun pikeun nyokot nya ka vet pikeun perlakuan radiasi, staf ka urang theyíd kungsi katempo ucing kawas Mommas; manéhna dina kasehatan leuwih hade tinimbang penderita sejenna dina beurat ieu. Dina poé perlakuan nya, Mommas clung ka sakabeh technicians vet, purring jeung letting eta cuddle nya.
Kami syukur ka disebutkeun yen Mommas balik ka kaséhatan alus. Hanjakalna, urang leungit Persephone ka diabetes jeung umurna kolot taun ieu. Ieu téh aneh pikeun lalajo Mommas tahan gracefully salaku jadi loba lolos jauh samemeh nya. Manehna teh ayeuna kapala hiji urusan rumah tangga nu ngawengku dua anjing badag we nyandak di ti jalan. Urang oge ayeuna geus Dutchess, ucing anyar ngora anu abused jeung neglected. Dutchess jam tangan Mommasís unggal move, diajar kumaha meta, mana oge pikeun pindah, jeung naon dahar.

Mommas geus umur pisan. Manehna teh loba thinner ayeuna, jeung rambut nya geus leungit lolobana luster anak. Manehna teh tenang jeung eusi diuk di panonpoé bari dandan bulu nya. Sanajan kuring apal waktu mah jeung nya diwatesan, Kuring coba teu mikir ngeunaan eta. Gantina, Kuring difokuskeun naon Mommas geus diajar bahasa sunda. Kuring geus diajar leuwih ti ucing ieu ngeunaan asih saratna, rasa ajen, jeung tanggung jawab kulawarga ti ti saha wae. Hers nyaeta cinta nu teu kecap adequately bisa ngagambarkeun.

Di luhur sagala nu sejenna, Mommas ieu alesanana mah geus jadi hiji téknolog Pangajaran sarta Palatihan Atikan. Manéhna diideuan kuring jeung markisa anu kuring cokot sacara serius jeung tahan dear. Kuring keur learning to miara maranéhanana anu teu nyarita ka nu sangsara maranéhanana, nu quietly condong ka urang jeung nanya ngan pikeun asih urang di mulang.

Tapa

Nu kasatiaan tina babaturan bener bisa jadi salah sahiji comforts greatest dina kahirupan.
Aya batur, sato atawa manusa, anu hurting jeung kudu ku sisi maranéhanana?


Deui ka Top ↑
  • Pikaresepeun


© Copyright 2019 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio