Pepelakan-guyub hobi pikeun Lesmana

panungtungan diropéa: Sep. 17 2019 | 3 mnt baca

Lucky saderek - saderek geus kapanggih batur endah pisan nu babagi asih anjeun film, ngabogaan rasa gede humor, sarta adores sasatoan. Lamun nuju ngajalankeun kaluar peuting gagasan tanggal sarta geus digali unggal outing romantis, naha teu naek kapal dina sababaraha philanthropy salaku pasangan, utamana lamun ngasupkeun hobi anjeun geus ngarasakeun? Di dieu aya sababaraha pamanggih dina cara anjeun bisa nulungan kaluar, sakabehna mibanda bantuan pasangan Anjeun:

1.) Fotografi: saung ngaleut jeung rescues oftentimes butuh pitulung foto kualitas motret sato maranéhanana ayeuna sadia pikeun nyoko. Anjeun atanapi pasangan Anjeun master of Instagram, atawa lampahkeun anjeun bogoh ka ngécéskeun in jeung beluk tina aperture? Ieu bisa jadi hiji fit hébat anjeun, tur eta tiasa sacara gampil ngadamel bédana dina jumlah sato keur diadopsi. Ngahubungan panyumputan anjeun ningali lamun tiasa nawiskeun jasa anjeun, sarta babagi maranéhanana rupa lucu dina situs jejaring sosial pikeun mantuan manggihan eta imah.

2.) Beberesih: Gering clutter nu? Ieu jadi gampang pikeun ngumpulkeun loba teuing hal sakumaha sababaraha hiji, kitu nyandak kasempetan pikeun ngabersihan imah na nyadiakeun barang diperlukeun pikeun saung lokal sarta rescues. towels, blankets, koran, masakan, placemats, sarta beuki sagala bisa ngabuktikeun mangpaat pikeun grup ieu. Masihan aranjeunna keur nelepon, tur tingal kumaha maranéhna kudu. Anjeun bakal mantuan éta kaluar kalawan suplai bari nyieun imah anjeun beuki diatur.

3.) Masak: Motong kaluar daging jeung / atawa sato produk bisa liven up hidangan Anjeun babarengan. Jay-Z sarta Beyonce tumaros, naha teu jadi Anjeun? Vegan na vegetarian dicokot masakan favorit Anjeun tiasa nyieun pizza wengi jauh leuwih metot, jeung gaya hirup ieu méré jalan ka rasa kuliner anyar jeung réstoran adventures. Ngalakukeun eta keur sato, pikeun kaséhatan Anjeun, atawa ngan mun ngasupkeun leuwih ngahasilkeun kana dinners Anjeun. Jalan anu mana waé, éta mangpaat - jeung ngeunah!

4.) Travel: Naha dua sodara sunda nganiaya jalan? Ieu iinditan on daptar kahayang anjeun, tapi anjeun teu pernah sigana make lumangsung? Loba saung na rescues peryogi transports antara lokasi maranéhanana sarta rescues séjén atawa imah piara. Lamun nuju bade kaluar kota atoh, atawa lamun geus sok hayang nempo bagian nu sejen dina nagara, nawarkeun angkutan sato, sanajan éta ngan nyangkokkeun sabagian jalan.

5.) Seni jeung Karajinan: Lamun duanana lumangsung nepi bandung proyék DIY (perhatian sagala pencinta Pinterest jeung guys ngagunakeun pakakas,) lajeng ieu téh proyék senang keur anjeun. Kalawan sababaraha item sarta sababaraha gawe babarengan, anjeun bisa kalayan gampang ngawangun saung cuaca tiis atawa imah anjing keur sato stray di masarakat Anjeun. Ieu ogé hiji test gede pikeun hubungan, teuing kawas purchases Ikea. Lamun duanana bogoh seni, nyieun sababaraha lembar babarengan jeung nyumbang ka hiji nonprofit sato pikeun lelang off atawa pake pikeun ngumpulkeun kasadaran.

6.) Komputer: Mun anjeun geus-tech savvy, tawaran pikeun mantuan rescues atawa saung kalayan design Kalurahan maranéhanana atawa loka jejaring sosial. Lamun blog, nulis sababaraha artikel ngeunaan sumber ieu masarakat, atawa Sangkan maranéhna gampang dina ngabentuk blog sorangan.

7.) Bersosialisasi: Kuring gawe di panti jompo di Kentucky, tur abdi tiasa assure yén paling padumuk teu meunang loba datang. Lamun boga piaraan nu boga kapribadian katuhu pikeun garis ieu karya, ngobrol hiji group terapi sato pikeun ngamimitian prosés meunang piaraan anjeun siap pikeun volunteering. Urang kabeh terang kumaha comforting interaksi sato téh, naha teu nawarkeun nu ka batur merlukeun kanyamanan? Mertimbangkeun maturan jasa ieu kana saung kekerasan domestik, kids angkat, jeung penderita hospice, oge. Ulah nganggap ukur ucing jeung anjing tiasa ngalakukeun karya ieu, boh! Kuring geus katempo bunnies, babi, komo kura sadaya ngalakonan bagian maranéhanana!

8.) Olahraga: Lamun jeung sweetheart Anjeun asih tinggal aktip, mertimbangkeun pangatur jeung milu dina 5k pikeun ngangkat kasadaran dina cruelty sato, atanapi nawiskeun leumpang anjing di hiji acara nyoko lokal. Sugan malah imah hiji anak anjing "lomba" atawa anak ucing Superbowl kauntungan Anjeun manusiawi Society lokal. Anjeun bakal mantuan amal di usaha maranéhna bari ngabogaan fun, jeung nu meunang-win.

9.) Tinggal di: Saung sato urang nu pinuh ku anjing jeung ucing anu perlu salawasna imah, jeung grup nyalametkeun urgently peryogi fosters pikeun sato ieu guna nyegah euthanasia. Mun anjeun homebody a na kudu spasi tambahan pikeun piara sato samentara, ngahubungan saung sato lokal anjeun sarta grup nyalametkeun. Naon hadé ti nyimpen hirup a jeung teu meunang ulin jeung babaturan furry anyar?

Rasakeun kanikmatan ieu hobi philanthropic salaku pasangan, jeung nyaho nu babarengan Anjeun keur nyieun béda di nyawa sato kira-kira Anjeun.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2019 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio