kira-kira Bridget Sirtonski

Bridget mangrupa panulis leupas hirup di Ontario, Kanada. Resmi dididik dina film, ogé umum hubungan, manéhna geus wrote pikeun sagala rupa organisasi, situs web, blog jeung non-profits.She mikanyaah film analog jeung belanja waktu jeung Chihuahua lila-haired nya, Rockie.



Author Archives: Bridget Sirtonski


Deui ka Top ↑
  • Pikaresepeun


© Copyright 2019 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio