kira-kira Erica Citakan: Loop

Erica mangrupakeun panulis leupas, pendidik sarta spesialis developmental kalawan MS dina Applied Psikologi developmental. Manéhna nu keur spent bagian hadé ti dasawarsa panungtungan ngajarkeun barudak ti tots mun teens dina setélan sakola na musium. Nalika manéhna nu keur teu ngajarkeun, Erica ieu tulisan ngeunaan kulawarga sarta hubungan jejer pikeun Asép Sunandar Sunarya publikasi online.



Author Archives: Erica Citakan: Loop


Deui ka Top ↑
  • Pikaresepeun


© Copyright 2019 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio