kira-kira Jerusha Stewart

Flaunts hukum atraksi jeung mangka kumaha carana mibanda eta kabeh tanpa ngabogaan dasi cangreud dina buku nya, Manifesta nu Tunggal Girl urang. Manehna geus diulas dina The Tyra Banks Tembongkeun,"San Fransisco urang" The View Ti The Bay "na KRON 4 isuk News, Alus Isuk San Diego na radio nasional ti basisir ka basisir. Salaku awéwé perpetually tunggal kalawan euweuh barudak, hiji hirup dating erratic sarta seru jeung salah cerai dina sabuk dirina, Jerusha fans teh seuneu tina Bliss non-conjugal dina artikel pikeun Match.com na di blog nya Lahir Tunggal, a ngapung-on-the-témbok akun hirup tunggal dina dunya rabi. Manehna balik sakuliah dunya, tapi San Fransisco Bay Area nyaeta tempat kaulinan nya ayeuna.



Author Archives: Jerusha Stewart


Deui ka Top ↑

© Copyright 2020 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio