kira-kira Jennifer Finney

A panulis lifelong, manehna ngaharepkeun yén tulisan dirina baris mere ilham batur saloba éta inspires dirina nulis. ayeuna, residing di Florida kalawan Beau, nya tabby ucing jeruk, manehna ngaharepkeun sangkan karir pikeun sorangan dina nulis hiji poé. Ngaliwatan pangalaman hirup béda jeung hésé, manehna karasaeun gairah ngeunaan nulungan batur manggihan kabagjaan maranéhna ngaliwatan hubungan cageur. Bari tetep hiji sorangan, baé muka mun nyobian sagala bentuk dating anu dina gilirannana mantuan eupan nasihat nya singletons séjén. Manehna teh wijaksana saluareun taun nya jeung Sigana maju ka noel nyawa batur.



Author Archives: Jennifer Finney


Deui ka Top ↑

© Copyright 2020 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio