kira-kira Nagen Ritchie

A Hubungan jeung Kahirupan Palatih pikeun awéwé. Manehna specializes di nulungan awéwé nu boga sajarah hubungan goréng jeung / atawa pola picking nu lalaki salah. Manehna karasaeun passionately ngeunaan ngarojong awéwé pikeun transformasi jeung meunang hubungan senang saukur kusabab manehna dipaké pikeun janten awéwé anu ngalaman hubungan goréng tur milih lalaki salah. Biasana ieu bisa megatkeun pola nya jeung ayeuna happily nikah ka saurang lalaki anu mikanyaah dirina pisan. Manehna ngagunakeun campuran parabot robah kabiasaan sarta pendekatan unik sarta pohara suksés ka transformasi yén Aisyah geus ngembangkeun leuwih taun pikeun ngabantu awéwé pikeun ngarobah aréa ieu kahirupan maranéhanana. Nagen ayeuna iinditan sabudeureun Éropa kalawan salakina sarta nyalametkeun maranéhna Spaniel dog Charlie. Manehna peringkat pelatih klien dirina via Skype. Anjeun tiasa manggihan deui di ramatloka dirina juliemarycarmen.com



Author Archives: Nagen Ritchie


Deui ka Top ↑

© Copyright 2020 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio