kira-kira Lisa Reynolds

Lisa téh ti Irlandia sarta murid fashion. Lisa ogé teu sukarela dina warung zakat. Manehna mikanyaah tulisan, musik, maca na bade konser na musicals. Lisa karasaeun niatna sarta passionately ngeunaan awéwé pendukung sarta lalaki anu malu, kagok na nerdy. Lisa hoyong ngarojong jalma ieu moal dina cara patronizing tapi dina cara ikhlas sabab manehna understands eta.



Author Archives: Lisa Reynolds


Deui ka Top ↑

© Copyright 2020 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio