Leslie sacara Top Sapuluh dos jeung Don'ts tina Summer Doggie tata titi

panungtungan diropéa: Nov. 13 2019 | 3 mnt baca

Paripolah anjing alus penting sadaya buleud taun, tapi jadi kritis dina cuaca haneut lamun anjing nu off leashes maranéhanana jeung jalma, sakumaha biasa, nu off rockers maranéhanana. Lamun canines jeung manusa keur ngabagikeun padang rumput hejo, basisir, Frisbees jeung hiking trails, alam ngahiji sacara lengkep. Kuring bakal kasurupan lamun kuring ningali salah leuwih Rottweiler diidinan roam kira-kira unfettered saukur kusabab éta poé cerah. Jeung mah kawas anjing. Ieu boga maranéhanana anu make eta kasampak bad. Janten, nu boga, di dieu aya aturan mah tata titi usum panas pikeun anjing jeung milik urang.

1. Ulah ingkeun anjing Anjeun Pee dina hydrangeas tatangga Anjeun. Tatangga anjeun geus spent loba waktu jeung usaha pikeun nyieun taman mekar di nya jeung cikiih anjing teu naon manéhna Hartina, lamun manéhna ceuk kembang diperlukeun watering ayeuna.

2. Ulah ingkeun poop anjing Anjeun dina padang rumput hejo aya di Taman Safari. (Maneh mah kudu nyebutkeun yén sadaya poop anjing kudu sok neangan nu ngajemput, iwal mun hirup di wilds tina Alaska? Salaku Amerika maneh ngarasakeun kabebasan ka ngantep poop anjing ngabuahan backyard Anjeun sorangan, tapi lajeng, Kuring teu hayang nyaho anjeun.) Salila usum panas nu, lawns taman digunakeun pikeun picnics, bal maén, jeung umum lolling ngeunaan. Hal pamungkas hiji hayang manggihan dina muka diri sanggeus lolling ngeunaan dina padang rumput hejo nyaeta sababaraha unidentifiable, atawa parah sababaraha zat pisan diwanoh sarta smelly.

3. Ulah ingkeun anjing Anjeun drool dina anjing séjén atawa dina Pumas anyar sobat anjeun. Ieu teu nice jeung éta disgusting. (Padahal hiji bisa ngajawab yén $100 sapatu tenis pantas hiji drool saeutik) Jeung sajaba ti, drooling salawasna gejala tina haus, jadi pastikeun anjing Anjeun teu meunang cai cukup. Meureun manéhna ngan salah sahiji ti maranéhanana anjing nu slobbers pisan. Dina boh kasus geus proyek Anjeun ka usap drool jauh saméméh anjeunna boga kasempetan pikeun ngalelepkeun hiji Bichon.

4. Ulah ingkeun anjing Anjeun ngarasakeun ngojay di kolam hiji, tapi ngan lamun anjeun geus aya pikeun lalajo pikeun kaamanan-Na, pool nyaeta Anjeun sorangan, Anjeun ngabersihan nepi hileud sarta anjeun teu ngidinan manéhna milu dina gelut hayam utamana lamun ceuk urang meunang anjeun dina taktak-Na.

5. Ulah mawa anjing Anjeun ka basisir tapi henteu ari poop nya terus nutupan eta jeung keusik. Ulah ingkeun amprok nya leuwih towels ngirim keusik kana rupa. Ulah ingkeun ngojay nya terus ngocok sorangan off deukeut sunbathers. Ulah mawa anjing Anjeun saratus yard turun basisir sarta anggap internetan nya ka eusi hate nya.

6. Ulah ingkeun ngojay anjing anjeun dina balong nu Anjeun nu teu wawuh jeung. Bisa mawa baktéri atawa kasakit. Teu nyebut hiji buaya kawas hiji nu kapanggih anyar dina Tengah Taman sacara Harlem Meer, titik populér pikeun mandi anjing. Jadi samemeh Anjeun ngantep ngojay anjing Anjeun di balong nu teu dipikanyaho, Anjeun ngojay aya kahiji jadi yakin éta oke.

7. Ulah ngarambat jeung anjing Anjeun tapi teu nganggap yén ngan alatan hiji hotél ngamungkinkeun anjing, nu everybody di hotél hiji jalma anjing. Kanyataanna, nganggap taya sahijieun hiji jalma anjing, jeung bisa jadi diidinan deui. Coba tetep barking ka minimum hiji (anjing Anjeun teuing), sok neundeun anjing Anjeun dina leash hiji, leumpang nya remen jeung kiat generously.

8. Ulah mawa anjing Anjeun dina hikes tapi tetep anjing Anjeun dina leash jadi manéhna teu meunangkeun leungit jeung teu lalampahan anu sasama leumpang. Ieu hiji terjun lila ti luhur Yosemite Niagara.

9. Ulah mawa anjing Anjeun ka pihak pool atawa barbecue tanpa nanyakeun nu boga imah kahiji. Ngan alatan éta usum panas jeung eta jigana mean ninggalkeun imah nya dina saperti poé éndah, Ulah mawa anjing Anjeun sareng anjeun unggal madhab Anjeun buka. Anjeun teu bisa ninggalkeun nya dina mobil (nya meunang jalan panas teuing), sarta anjeun teu bisa ninggalkeun nya di trotoar dihijikeun ka kutub hiji (nu yelping jeung nangis disturbs karapihan nu, teu nyebut pookie Anjeun bisa neangan dicokot ku batur). Ulah ninggalkeun anjing Anjeun di imah upami Anjeun teu bade wae, dipake keur anjing. Manéhna moal sepi. Manéhna bakal kudu syukur. Manéhna teu kudu nyieun leutik ngomong.

10. Teu ngagésér bulu anjing Anjeun sabab mikir manéhna panas teuing. Nu bakal disebut anthropormorphizing, nu mangrupakeun jenis nu tangtu doggie panyiksaan nu ngawengku tapi teu diwatesan ku nyieun manéhna maké hiji jas hujan jeung booties. Rambut A anjing sacara ngajaga eta tiis dina poé panas jeung haneut dina leuwih tiis. (Mun anjeun teu apal ieu, mangga balik gancang ka toko buku lokal Anjeun tur meunangkeun diri anjeun hiji Primer perawatan anjing, babarengan jeung buku anyar mah, Nu Dog Walker)


Deui ka Top ↑
  • Pikaresepeun


© Copyright 2019 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio