Urang mah bisa Hindarkeun nu paguneman Dead Zona jeung Tetep Ti ngahalangan Out?

panungtungan diropéa: Jan. 15 2021 | 3 mnt baca

Pananya nu

“Ceunah nyangkut nyoba ngamimitian obrolan. Tiiseun mutlak drive kuring gila. Es breaker anu nyebutkeun biasana ends nepi keur hiji hal bener bodo.” – Deden

Nu Jujur Jawab

Urang sadaya geus geus aya saméméh – nu tiiseun kikuk nu lumangsung sawaktos Anjeun tos saukur papanggih batur jeung geus teu boga pamanggih naon nyebutkeun…

Ngan gambar ieu di pikiran anjeun… Anjeun geus saukur papanggih batur anyar terus anjeun geus saeutik unsure naon nyebutkeun nyieun alus mimiti gambaran. Meureun anjeun geus saeutik malu jeung pisan saraf! Meureun anjeun geus saukur capé ti kaping lila di kantor. Mandang, anjeun geus rengse nyangkut jeung teu bisa mikir hiji hal tunggal calakan mun ngomong. Pikeun nyieun urusan parah, tanggal Anjeun teu nyebutkeun nanaon boh.

Ayeuna teh “Tanggal zona paéh!” – Tulung! Aya ngomong hiji hal… naon bae… Gancang!

Nyaéta mesin fax leuwih ngucapkeun nu?

Entong, mesin fax Anjeun ngan saukur boga protokol ngadegkeun pikeun kaping mimiti. Pikirkeun balik ka ahir jaman Anjeun faxed hiji dokumén ka batur. Mesin fax Anjeun ngajadikeun sambungan ka mesin fax séjén, terus anjeun ngadangu sagala rupa gibberish saméméh dokumen dimimitian nu ngaliwatan.

Naha anjeun kungsi heran, naon éta sadaya ngeunaan? Sumur, dua mesin fax nu dasarna nyebutkeun salam jeung setelan nada paguneman, kumaha gancang maranéhanana nuju bade diajak, naon basa maranéhanana bade nganggo, jeung sabaraha lila maranéhanana nuju bade ngobrol. Bener pisan jiga maranéhanana sababaraha menit kahiji jeung tanggal Anjeun.

Anjeun keur teu meunang nyaho jalma nu brand anyar

Anjeun keur lalaki dipaké pikeun pola ucapan maranéhanana jeung basa awak

Anjeun geus figuring kaluar rasa maranéhanana humor (nu bisa asup jeung téa ngarobah nada paguneman tuntas)

Anjeun geus nyoba keur nangtukeun karsa maranéhanana. Aranjeunna bener friendly? Anjeun bisa dipercanten eta? Ulah mean Anjeun ngarugikeun nu mana wae nu?

Awewe nu bener, bener kawas eta?

Anjeun ngan saukur kudu nerapkeun pribadi kahiji tanggal protokol Anjeun sorangan.
Ieu penting pikeun inget yen naon nu ceuk salila maranéhanana sababaraha menit kahiji henteu sih zat. Naon ieu penting nyaéta pikeun ngadegkeun mimiti nu, sambungan friendly jeung jalma séjén.
Di dieu aya sababaraha komunikasi 101 tips for ngamimitian dina suku katuhu.
Jadi friendly jeung genuinely nice

Témbongkeun patalina jeung masalah pikeun parasaan jalmi lain urang

Sabenerna ngadangukeun eta – kasampak eta dina panon (Saha atuh anu mangrupakeun hiji tangguh tapi Anjeun bisa ngalakukeun hal eta.)

Éta saé, tapi kumaha carana nyebutkeun? Aya hiji breaker és canned keur unggal kasempetan?

Teu persis, tapi nu aya sok hal anjeun bisa ngomong ka alleviate nu tiiseun kikuk.

Gagasan ieu kudu digawé di paling kaayaan tanggal kahiji.

Tanya ngeunaan poé maranéhanana… Kumaha éta?
Tanya ngeunaan karya maranéhanana… Naon maneh maranehna ngalakukeun? Kumaha maranéhanana suka?
Inquire ngeunaan pets jeung barudak. Sakumaha seueur? Ngaran? Abad?
Sugan éta hasil boga nanaon nu maranéhanana kawas teu basa aranjeunna keur teu dipake? Hobi? Olahraga? Jsb.

Kuring teu apal sora ieu rada umum, tapi ide balik ieu patarosan pangbasajanna nyaéta pikeun manggihan hiji hal anu boh anjeun mikaresep jeung ngarasa nyaman talking about. Muga, anjeun bakal manggihan sababaraha hal nu geus di umum.

Tapi, hal anu penting pikeun henteu meunang teuing pribadi teuing gancang . Témbongkeun interest, jeung nanyakeun salajengna probing, tapi teu jadi teuing intrusive. Anjeun teu hoyong nyingsieunan jalmi séjén off.

Jadi naha urang freeze nepi dina tanggal munggaran? Dina kalolobaan kasus, nu tiiseun uncomfortable (nu mindeng bisa ngabalukarkeun panik keur sababaraha), dumasar kana sieun. Nuhun, sieun…

Sieun nu bakal Anjeun ngomong hiji hal bener bodo

Sieun nu Anjeun bakal nganggur di umum

Sieun nu lain baé moal jiga anjeun

Sieun keur ditunda tempat pikeun ngalakukeun

Kumaha anjeun nungkulan sieun Anjeun?

Sanajan aya teu rumus magic nu bakal nyalametkeun anjeun unggal waktu, aya solusi pikeun masalah Anjeun. Candak waktu saeutik saméméh tanggal Anjeun datang nepi ka sababaraha patarosan basajan jeung umum nu bisa menta atawa compliments nu oge bisa nyieun. Tulis eta turun dina salembar kertas. Tetep sapotong kertas di dompét Anjeun atawa dompet. Anjeun teu merta kudu kasampak di eta – ngan ngabogaan eta sareng anjeun jeung nyaho yén éta nu aya bakal mantuan Anjeun inget.

Lamun perlu bener nyangkut, Hapunten ka diri restroom jeung kasampak di lambaran curang Anjeun. Lamun anjeun mulang, Anjeun pasti bakal mere pangaruh tanggal Anjeun sareng patarosan wijaksana jeung miara Anjeun.


Deui ka Top ↑
  • Pikaresepeun


© Copyright 2021 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio