Tayangan Kahiji – Usernames

panungtungan diropéa: Dec. 04 2019 | 2 mnt baca


On JDate, Mah ieu nyfunnyguy32 nepi switched ka mysterE32 for lantaran teu katingali. Ngomong naon anjeun bakal ngeunaan monikers dipilih mah, tapi maranehna teu disada kawas everybody sejenna. MysterE nyaéta antrian dina kalimah make, kalawan nyata, kecap “nu aneh” jeung mimiti kahiji mah. Kuring sabenerna meunangkeun compliments dina eta ti jaman ka jaman. Nyfunnyguy tangtu moal ngaran alus lamun kuring anu langsung nu tinggal di New York, tapi, ka Wanoja di Los Angeles, hiji mangsa bodo Basisir Wétan nu nyerat komédi ngarupakeun dasar nu sae pikeun ngamimitian hiji paguneman. Komo lamun kuring sakali diidentipikasi ku ngaran pamaké mah dina bar Santa Monica, “Éh, Nyfunnyguy!”, eta reaffirmed hiji krusial, lamun hal teu ngerakeun n pariwara mah geus éféktif. Kuring ragu manéhna bakal ceuk “Éh, Mike1234” lamun éta nya éta ngaran.

Hal kawas usernames jeung headline nu hiji Thorn di sisi loba daters online. Maksad abdi, teu aya anu bener paduli ngeunaan ieu barang, teu maranéhanana? Pikeun bagian nu paling, jawaban aya. Kacuali nu egregiously bad atawa n leuwih jarang n exceptionally alus. A ngaran pamaké alus sabenerna bisa ngamimitian hiji paguneman – Mah dimimitian ngawangkong jeung BePatientImBlond pikeun anu kacida alesan. Kuring geus ditulungan klien sejenna (nu bakal tetep pamaké-nameless), jeung geus teu ngan gotten eta eupan balik gede dina propil maranéhanana, tapi kudos dina usernames maranéhanana ogé.

Kotektak ngaliwatan anggota belasan sababaraha jeung cacah sabaraha usernames nangtung kaluar. Teu loba, Kuring assure Anjeun. Sadaya sabab aya nu teu pamikiran atawa kreativitas padamelan di milih hiji. Tapi naha teu rék mil tambahan? Pilih hiji subjék éta dear ka anjeun. Teu kudu ngomong sagalana ngeunaan Anjeun, atawa bener nanaon upami anjeun. Ngan hiji hal fun. Spin gagasan kira-kira dina sirah anjeun, tahan eta nepi ka lampu ti sudut nu beda. Sooner atawa saterusna, hiji hal anu bade pop. Hiji hal anu bade jadi ngaran nu maké Anjeun. Nu leuwih pangalusna biasana entenders ganda atawa muterkeun dina kecap; nyokot teu wawuh jeung nyieun eta beda. Kawas Mystery, salaku conto. Naon bae nu nyarankeun, aya punny hiji, lamun teu lucu, jawaban.

Boling? LuckyStrike.
Menari? Two2Tango.
Tata Kota? UrbanMiff.

Oh, kadieu! Tangtu nu nuju bade nulis ka UrbanMiff! Naraka, Jigana mah ngaraos gonna dipake anu ngarana sorangan.

Usernames nu heran penting, sabab geus dealbreakers, tapi ku sabab geus hartina idéntitas anjeun dina website hiji. Jeung kunaon saha tangtu hayang jadi TopekaTim lamun manéhna bisa JayhawksRock?

Kawas tipe boldface pisan nu ngajadikeun Anjeun nyokot tabloid pas Anjeun keur nangtung dina garis Checkout grocery, usernames bisa boga dampak dina kaputusan Anjeun ka kasampak dina. Sadaya hal sésana sarua, lamun poto kasebut rata, anjeun sangkan kuring nu geus NOT bade kasampak di batur anu dijadikeun Anjeun seuri ngagunakeun ngan hiji garis? Pikeun ahir deet tina pool Anjeun buka! Sesa urang nu gonna brainstorm sababaraha usernames leuwih dieu.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2019 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio