Naha Anjeun geus Leungit Single – Meunangkeun Leuwih ti eta

panungtungan diropéa: Oct. 11 2019 | 6 mnt baca

Sadayana mah geus diajar ngeunaan resolusi konflik, Kuring diajar ti Kenny Saduy. Kuring jadi inget hiji peuting deui 1977: Mah ieu leungit, nganiaya buli, masalah ngabalukarkeun di imah. Tangtosna, Kuring yuswa lima taun, jadi Anjeun bisa nyebutkeun yén kuring henteu apal leuwih alus, tapi Kenny teu bakal hayu atuh urang off hook nu. Dina titik nu, manéhna dipikawanoh lolobana nya 1974 neunggeul, Lucille. Tapi salaku bir nu flowed jeung jam ticked, jeung kuring curhat tentang kumaha Abdi geus gelut jeung nona heubeul mah, Kenny neundeun eta sadayana kaluar keur kuring salaku polos salaku Texas usum panas langit.

“Anjeun saena nyaho iraha bade hold'em, nyaho iraha bade fold'em.”

Tarjamahan: Lamun Anjeun keur di ahir kaleungitan hiji argumentasi, Anjeun leuwih alus diajar Cicing apan luhur jeung ka ngahaturkeun.

A pacar tina milik urang ieu bener stressing ngeunaan jenis pakéan naon mun teu ngagem ka kawinan babaturan sacara. Ieu dina soré Minggu dina bulan Agustus, jadi hideung kaluar, beureum teuing showy, bodas ieu hiji atra no-no. Manéhna réngsé nepi milih hiji nomer sutera lavender panas-néangan, nu dijieun urang boh bagja pisan . . . nepi ka urang walked asup jeung nempo yén manéhna ieu diasah kabeh teh siga bridesmaids.

Nu ieu mah soal masalah nyata. Nu nyata masalah ieu mah laughed. Lolobana sabab ieu lucu. Meureun hiji bagian ti kuring mikir yén urang bisa lulucon cara urang katukang kasulitan minor ieu, utamana saprak aya nanaon urang bisa ngalakukeun ngeunaan eta. Éh uh. Teu ngan ieu kabogoh mah trauma ku papakéan kasaruaan, tapi manner jocular mah ngalawan ku ngali kuring liang hiji ukuran Grand Canyon. Sanggeus sababaraha menit ti nyoba pikeun meunangkeun nya nempo sisi torek tina kaayaan nu, Kuring sadar yén hijina hal mah bisa ngalakukeun ieu, hapunten profusely jeung empathize jeung plight nya. Sababaraha poé jeung sakabeh loba lawon saterusna, urang diwangun. Tapi lamun geus mah inget nasihat Kenny sacara ti perlu-balik, Mah bisa geus nyimpen urang boh sacara gembleng loba gangguan.

“Nyaho lamun leumpang jauh, nyaho iraha bade dijalankeun.”

Tarjamahan: Lamun anjeun teu bisa satuju teu satuju, Anjeun keur dina keur sababaraha peuting pisan lila staring di siling atawa saré dina dipan.

Kieu: Agreeing teu satuju nyaeta tunggal bagian pangpentingna dina Meunangkeun Leuwih ti eta, sabab aya nu teu arbiter nu keur jalan ka lengkah asup jeung pangajén Anjeun nunjuk saukur sabab anjeun geus 65 persén katuhu jeung manéhna 35 persén katuhu. Komo lamun aya, sanajan upami Anjeun tallied nepi kabéh titik argumentasi nu tos Anjeun kungsi meunang leuwih ti hapless Anjeun, gering-informed kabogoh, naon anu anjeun jigana mah sareng maranehna? Euweuh. “Unggul” alesan nyokot salaku loba waktu salaku unggul 3,000 Tiket Skee-Ball — sarta ngabogaan ngeunaan nilai sarua. Jadi kajaba hiji sakeupeul tina cingcin lancah jeung Superballs penting ka anjeun, éta umum pangalusna saukur ninggalkeun eta sorangan.


“Anjeun kungsi cacah duit lamun Anjeun keur sittin’ di tabel / Aya gé bisa cukup pikeun countin’ lamun dealin nu nu dipigawé.”

Tarjamahan: Ucapan salamet, Anjeun meunang tarung. Ayeuna jadi pinunjul Al Qur jeung kungsi mawa nepi topik deui.

Kieu: Kadangkala hal anu jelas-cut. Manéhna mimiti gelut jeung guy hiji di film. Manéhna meunang mabok jeung nyieun fool kaluar ti dirina dina pihak dinner. Manéhna poho nu geus rencana for malam jeung kenca Anjeun aya nungguan dua jam. Dina instansi saperti, manéhna teu boga munasabah justifiable. Ieu lain hartosna manéhna moal nyoba invent hiji, jeung teu mean manéhna teu bisa cobble babarengan hiji hal anu hurung semi-alesan. Tapi naon bae motif-Na, mreun nya éta salah, jeung manéhna lengkah gotta luhur jeung ka ngahaturkeun. Sareng anjeun, kelas polah nu aya, kudu narima apology sarta hayu balik. Taya allusions ka disagreements katukang. Taya nyimpen nepi amunisi pikeun battles hareup. Jeung pasti aya koméntar pasip-agrésif. Anjeun leres, manéhna salah, neraskeun!

A pasangan kuring apal geus babagi maranéhanana tina squabbles kakawinan. Hiji peuting, poe sanggeus argumentasi touchy nu maranéhanana geus sapuk ieu patched nepi, salaki datang imah jeung dua bouquets tina kembang. Najan “katentreman” nu maranéhanana geus dijieun jeung gesture floral, pamajikan tetep salaku pissy jeung batu bermuka lamun manéhna geus saukur skinned ucing nya. Henteu saé. Sanggeus anjeun nyieun nepi, Anjeun kudu ari hal balik, utamana di hareupeun warga séjén. Kuring teu apal lain pasangan nu pamajikan terus berated salakina keur pilihan karirna (nu nulis), sanajan manéhna nikah manéhna nyaho full oge pagawean dipilih-Na. Teu ngan teu jibes négatif nya pasti mangaruhan kapercayaan-Na, tapi dijieun everyone kira-kira eta sangar uncomfortable. Tangtosna, kecap “sorry” teu waras sadaya, atawa teu sababaraha bouquets tina kembang, tapi naon deui bisa jigana mah sakali sagalana geus ceuk? Naon nilai keur aya di hashing kaluar isu nu sarua leuwih ti jeung leuwih deui?

Ieu hiji hal jadi sagala ngeunaan babagi parasaan, jeung lain hal sok ngéléhkeun kuda paéh kana sababaraha awon, lem caket. Kuring teu kungsi bakal ngabandingkeun hubungan adi Anjeun sareng lem basis kuda, tapi Kenny ngalakukeunana, sarta saprak manéhna geus happily nikah saprak 1997, Jigana anjeun kudu ngadéngékeun manéhna.

Linda
Aya hiji hal saperti grudge cageur. Mah tega grudges cageur ngalawan: (1) bank mah; (2) nu Columbia House Musik Club; (3) hiji mangsa bodo anu sakaligus ka kuring truckload tina ngampar, ngabalukarkeun havoc nu ngawasa taun ka untangle; (4) hiji vet nu teu bener miara ucing tina ours jeung saterusna sniped yén ieu alatan manéhna riweuh teuing méré urang kabéh inpo nu sasuai; (5) salah sahiji profesor kuliah mah; (6) Kaadilan Scalia; jeung (7) hiji nak saha anu majeg plagiarizes tulisan mah di internet. Mah daek sakabéh ieu urang jeung badan dumasar kana mangsa katukang maranéhanana (jeung, dina sababaraha kasus, nu keur jalan) misdeeds, jeung kuring teu kufur eta. Mah, moal teu meunang leuwih ti eta, Abdi teu iyeu kapas ka platitudes ngeunaan bygones, jeung lamun kuring tempo nu mana wae nu di antarana leumpang turun jalan, Kuring bakal lampu kilat eta hiji tampilan kotor kawas teu bakal percaya. Teu nu bener bisa nempo Columbia House Musik Club leumpang turun jalan, tapi anjeun meunang ide. Alim geus lila pisan nu kamampuan hirup peacefully di jagad raya di mana Anjeun boga musuh bakal nyalametkeun anjeun taun kasangsaraan.

Tapi grudges ngalawan urang nu nuju sakuduna ka sunda, atawa kawas, atawa patali jeung? Maranéhanana henteu jadi cageur. Hal gede ngeunaan keur ambek di nu professor kuliah geus mah teu kungsi boga nempo manéhna deui. Kanyataanna, Kuring teu ngarasa kudu ngahontal resolusi parasaan mah di mana wae oge nu kasus, jeung kuring teu ngarasa kudu jadi forgiving. Naha bakal I ngahampura vet nu? Manéhna kungsi apologized. Nu naraka sareng anjeunna! Ucing mah maot! Bad kenal!

Tapi lamun ngarasa kawas nu geus wronged ku si Anjeun ngeunaan miara, éta nurun tina kawas nembang “Baris, Baris, Baris Parahu anjeun,” di nu everybody weruh kumaha ngajaga eta bade, jeung taya sahijieun weruh cara gemulai pikeun ngeureunkeun eta. Tur upami Anjeun salah teu mungkas éta, Anjeun bakal angin nepi ngabogaan hubungan nu sarua jeung kabogoh anjeun nu geus jeung bank mah, jeung percaya kuring, anjeun teu hayang nu kajadian.

Tangtosna, cara nempatkeun jauh anger Anjeun gumantung sabagean naon nu geus digawekeun ku anjeun. Lamun anjeun meunang untung, Anjeun bakal boga paguneman jujur ​​ngeunaan eta. Anjeun bakal digawe kaluar naon bae disababkeun tarung, tur Anjeun bakal ngarasa nyaman masalah ieu diréngsékeun. Nu bahya pangbadagna nyaéta meureun “unggul” argumen — nu baris ngalakonan ti jaman ka jaman, dina rasa extracting hiji datar-kaluar, apology unqualified — terus ngarasa kudu balik deui sarta “teasingly” bawa ka nepi leuwih jeung leuwih deui, nu teu kudu ngalakukeun. Kecuali anjeun mikaresep keur ngingetkeun sadaya nu Anjeun geus kungsi dipigawé salah, Cicing jeung poho.

Hal anu alami leuwih hese lamun expend loba usaha, jeung lamun urang leuwih, Anjeun masih teu ngarasa kawas anjeun geus direngsekeun nanaon. Anjeun geus ditawarkeun katerangan dubious, atawa Anjeun masih mikir manéhna nu salah jeung manéhna masih nyangka anjeun salah, jeung teu jumlah wacana geus robah pikiran saha sacara. Naon anu kedah dilakukeun?

Kadang-kadang hal smartest nyaéta nanya ka diri ieu: Naon hal anu awon nu bakal kajadian lamun kuring resolve ka kungsi mikir ngeunaan ieu deui? Awewe — utamana awéwé nu geus pernah ngalaman deukeut, babaturan jalu platonic — wildly underestimate nu prominence tina “Oh, ya Allah, anu anjeun fucking leupaskeun eta” dina daptar keluhan jalu awéwé kira. Lamun mah nya éta pikeun nyokot kaluar hiji wewengkon nu lalaki geus urang di disadvantage hiji, eta bakal nu of teu mikir jeung ngawangkong hirup kaluar sadaya nu kajadian nepi ka everyone aub nyaeta husk garing-kaluar. Mah sakali meunang jadi valuta email anu cukup dipanaskeun jeung babaturan jalu anu digawé di kantor mah, jeung nya indit dina sadaya isuk, terus di ngeunaan 11:00, manéhna dikirim kuring nu hiji ceuk, “Urang geus jadi babaturan deui ku 11:30, sabab inget, éta padahal urang geus ninggalkeun pikeun dahar beurang.” Jeung kami. Barang! Ngalawan leuwih ti. Sabab nya teu bener zat, jeung lamun teu bener masalah, Anjeun ngan bisa dibewarakeun eta leuwih. Jeung geus. Anjeun komo bisa ngagorowok “Barang!” upami anjeun hoyong, tapi pastikeun nu bodo weruh naon nu nuju ngawangkong ngeunaan, atawa anjeun bakal meunangkeun nuhun lucu.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2019 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio