Yappily Pernah Sanggeus: Nu Anjeun Siap keur 'Kulawarga Blended'?

panungtungan diropéa: Jul. 22 2019 | 3 mnt baca

Mun anjeun geus dimimitian bobogohan nu lover sasama piaraan, anjeun geus boga hiji hal penting dina ilahar: asih Anjeun keur sato. Pets téh bagian tina kulawarga Anjeun. Anjeun meureun ngarasa anjeun jeung pets Anjeun nu hiji deal paket; lamun tanggal Anjeun teu bisa akur jeung pets Anjeun, éta waktu ka kasampak nguap.

Lamun pets Anjeun sok datang kahiji, kumaha Anjeun gabungkeun hubungan asih anyar kana kahirupan Anjeun? Geus tanggal Anjeun papanggih pets Anjeun? Kawas kolotna tunggal, sababaraha boga piaraan ngadagoan nempo kumaha hubungan nu mana saméméh bringing dipikaresep asih maranéhanana imah papanggih “nu pets.” Awewe nu kawas cara tanggal Anjeun interacts jeung piaraan Anjeun? Teu babaturan anyar Anjeun nyieun hiji usaha pikeun dibere nyaho piaraan Anjeun? Kuring ngadéngé saurang lalaki anu geus beo hiji, sarta manéhna sought kaluar hiji behaviorist manuk ngabantu manuk-Na narima pacar teu karunya kitu kana maranéhanana “flock.” Waktu, upaya, jeung cinta kabogoh invested di manuk nya ieu salah sahiji hal nu yakin manéhna ieu awewe ieu “hiji.” Maranéhanana meunang nikah, jeung manuk ieu delighted.

Teu tanggal Anjeun akur gede jeung sato, tapi ngubaran YOU kawas kaulinan anjing dipaké-kaluar? Sanajan kuring percaya asih keur sato nyaeta indikator alus pangabisa ka sunda sacara umum, sakapeung hiji pasangan bisa ngarasa “kelas detik” ka pets nu lain urang. Ieu penting boga kasaimbangan dieu. Mah sakali terang saurang lalaki anu lavished kasih sayang lemah lembut jeung upscale Ngaruwat Deli dina anjing-Na, tapi verbal jeung fisik abused pacar sorangan.

Dupi anjeun kantos geus dipenta pikeun milih antara pasangan jeung ingon? Jawaban biasana pikeun tetep piaraan nu, sarta anggap pasangan nu rék. Nanaon A, pasangan asih bakal ragu méré Anjeun ultimatum saperti hiji. (Lamun pasangan Anjeun gaduh alergi parna atawa sieun patologis tina piaraan Anjeun, isu ieu bisa mindeng jadi ngumbar jeung bantuan panarjamah, upami kadua mitra anu daék.) Mindeng jelema anu pamenta anjeun milih nu teu aman jeung ngadalikeun, jeung teu bisa nangtung “babagi” Anjeun sareng ingon. Éta kabéh teu tempo parasaan anjeun; ngan sorangan. Saterusna, sanajan upami Anjeun teu nyebutkeun pamit ka pet Anjeun, pasangan Anjeun dipikaresep bakal meunangkeun cemburu mahluk séjén: waktos Anjeun ka babaturan atawa kulawarga, workouts Anjeun, hobi, komo kamungkinan proyek Anjeun. Jadi Waspada lamun Anjeun keur dipenta pikeun nyieun pilihan saperti hiji.

Questions for nu Dua Anjeun:
– Naha anjeun boga cukup ngadukung hubungan hiji kumisan ti silih asih anjeun sato?
– Kumaha pets Anjeun akur jeung silih? Teu salah sahiji geus ucing, manuk séjén? Dupi anjeun tiasa ngabéréskeun nu hazards poténtial pets sahingga bisa hirup kalawan sauyunan?
– Naha dua sodara boga pamadegan béda ngeunaan pets Anjeun’ gaya hirup? Salaku conto, teu manéhna ngarasa ucing-Na kudu cicing di jero rohangan jeung saré jeung anakna di bed, tapi manéhna wani percaya yén ucing milik luar? Lamun manéhna geus manuk jeung insists eta meunangkeun veggies organik jeung cahaya full-spéktrum, teu manéhna mertimbangkeun ieu hiji runtah overindulgent duit? Lamun iraha wae manéhna drive manéhna nyokot anjing-Na sareng anjeunna, teu manéhna daek napas anjing di ceuli nya?
– Diuk handap sarta ngomong kalayan silih ngeunaan masalah Anjeun. Ieu bisa jadi ngarasa picilakaeun, tapi nu leuwih alus ngalakonan ieu sooner ti saterusna, sarta anjeun bisa manggihan penting ngeunaan tanggal Anjeun salami sawala: kumaha manéhna atawa manéhna copes jeung subjék berpotensi caket. Kamampuan pikeun ngabéréskeun béda pamadegan nyaeta indikator nu hade hubungan langgeng.

Mun anjeun geus boh pencinta piaraan, anjeun geus off ka mimiti alus. Jieun garis komunikasi kabuka sarta nyokot waktu anu perelu silih (jeung tanpa pets Anjeun). Candak waktu leumpang nu walks, hirupan nu bau, jeung babakan, méong, Squawk, jeung squeak ka hate anjeun’ eusi!


Deui ka Top ↑
  • Pikaresepeun


© Copyright 2019 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio