Geus naksir hiji? Di dieu Kang Kumaha Anggap eta Apal

panungtungan diropéa: Jul. 01 2020 | 2 mnt baca

Urang geus sagala ngalaman eta, nu kukupu burih Anjeun sawaktos Anjeun nempo manéhna atawa nya ti di sakuliah ruangan; nu shortness tina napas lamun sikat katukang naksir Anjeun atawa nangtung deukeut jeung manehna atawa nya di lift; laju jantung ngaronjat lamun leungeun Anjeun lean ngalawan silih di teater film. Di handap ieu mangrupakeun sakabéh sinyal nu Anjeun ragrag keur ka batur. Recognizing ieu téh gampang, tapi letting batur nyaho parasaan anjeun jadi leuwih pajeulit. Di dieu aya sababaraha cara pikeun hint ka naksir Anjeun nu ayeuna ngembang parasaan leuwih silaturahim jeung pikeun manggihan lamun ngarasa sarua.

Nu Jujur pendekatan
Cara panggampangna nyaéta pikeun nyandak napas jero jeung spill kacang manéhna atawa nya langsung. Ngan nangtukeun hiji waktu di mana anjeun bisa meunangkeun naksir Anjeun sorangan jeung nyaritakeun manéhna atawa nya parasaan bener jeung ménta lamun ngarasa sarua. Anjeun bakal peletakan eta sadayana leutik dina garis jeung kamungkinan setelan sorangan up for tampikan saharita, tapi cara quickest pikeun meunangkeun eta sadayana off dada anjeun. Ieu métode nyokot jumlah badag tina harga diri, kumaha oge. Lamun henteu hiji superhero timer kapercayaan, sugan pendekatan leuwih halus bakal pangalusna.

Ngaronjatkeun Flirt Factor
Cara nu sae pikeun ngarasa kaluar kamungkinan babaturan jadi leuwih ti babaturan pikeun lalaunan jadi flirtier jeung objek kasih sayang Anjeun. Mesem pisan, nyieun kavling kontak panon, hiji wink occasional jeung gancang, glances swasta lamun dina setting sosial bisa mere naksir Anjeun tanda halus yén anjeun mere eta perhatian leuwih ti batur. Lamun nengetan nu tangtu ka naksir Anjeun leuwih ti jalma lain eta nembongkeun naksir Anjeun nu geus ngarasaan husus pikeun manéhna atawa nya.

Meunangkeun More fisik
Candak kasempetan nu mana wae nu anjeun bisa ngahontal kaluar jeung toél naksir Anjeun. Entong, Kuring donít mean patogén rohangan maranéhanana jeung nyieun eta ngarasa uncomfortable. Basajan kasempetan nyokot noél panangan atawa leungeun maranéhna Anjeun kalibet dina paguneman. Méré naksir Anjeun nangkeup lamun nyebutkeun pamit atawa salam silih. Nudge eta ku cara flirty lamun bercanda sareng maranehna jeung lean di deukeut basa aranjeunna keur nétélakeun hiji carita atawa rusiah. Ngaronjat kontak physicial mangrupa hiji cara nu sae pikeun neundeun petunjuk nu bakal laksana jadi leuwih deukeut ka manéhna atawa nya, boh hubungan wijaksana, jeung fisik.

Jadi Plentiful Ku Compliments anjeun
Mimitian complimenting naksir lamun maranehna meunang haircut atawa maké hiji outfit nice. Ieu teu ngan baris nyieun naksir Anjeun ngarasa leuwih alus ngeunaan diri, tapi ogé bakal ngantep eta saha wae mikir maranehna menarik. Nyieun koméntar kawas ìyou geus saperti rasa agung humorî lamun naksir Anjeun ngajadikeun lulucon atawa ìyou nu jadi smartî lamun nyawalakeun hiji isu penting nyaéta jalan anu sae, nu mungkinkeun naksir Anjeun tahu nu bener anjeun kawas eta.

Teu aya taktik nyaéta foolproof, sarta masih ngabutuhkeun Anjeun datar kaluar sangkan naksir Anjeun parasaan Anjeun upami maranehna donít meunangkeun hint nu, tapi bisa mantuan anjeun rasa leuwih alus kumaha naksir Anjeun karasaeun upami anjeun. Jeung salah sahiji siasat ieu, hal anu penting pikeun maca réspon crushís Anjeun. Lamun maranehna ngabales komentar Anjeun atawa laku lampah ku sia embarrassed atawa annoyed, Chances aranjeunna donít ngarasa sarua upami anjeun. Lamun maranehna ngabales flirting sareng leuwih flirting, geus tanda alus aranjeunna crushing dina ka anjeun.


Deui ka Top ↑
  • Pikaresepeun


© Copyright 2020 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio